Συνάντηση Ταγκαλέγκα με αστυνομικούς διευθυντές της Στερεάς

Συνάντηση Ταγκαλέγκα με αστυνομικούς διευθυντές της Στερεάς

- in Αυτοδιοίκηση, Λιβαδειά
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συνάντηση Ταγκαλέγκα με αστυνομικούς διευθυντές της Στερεάς

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο βοηθός του Ταξίαρχος Μιχάλης Τσάτσης και ο Διευθυντής  Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Τρικαλίτης, ενώ παρευρισκόταν στη συνάντηση και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γεώργιος Ζιώγας.

Ο κ. Κανέλλος κατά τη συνάντησή τους ανέφερε ότι απόλυτη προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η συνεργασία των Υπηρεσιών του Δήμου Λεβαδέων και της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, που με τη σειρά της συμβάλλει στην δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων υπερθεμάτισε με τη σειρά του στην ανάγκη συνεργασίας για την ασφάλεια των πολιτών τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή αναζητά ευρείες συνεργασίες για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα καθημερινότητας των δημοτών.

Συμφώνησαν ότι στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, η οποία θα καταθέσει επεξεργασμένες προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση της  οδικής κυκλοφορίας στην πόλη της Λιβαδειάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Λεβαδέων ενημέρωσε τους αξιωματικούς για το θέμα των αδέσποτων στην πόλη, σημειώνοντας ότι σε συνεργασία και με άλλους δημάρχους της χώρας θα καταθέσουν πρόταση στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας για την ανάληψη πρωτοβουλίας νομοθετικής ρύθμισης ώστε να αντιμετωπιστεί το θέμα σε εθνικό επίπεδο.