Τα αποτελέσματα του 9ου Open Πρωταθλήματος Σκακιού στο Καρπενήσι

Τα αποτελέσματα του 9ου Open Πρωταθλήματος Σκακιού στο Καρπενήσι

- in Κοινωνία
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα αποτελέσματα του 9ου Open Πρωταθλήματος Σκακιού στο Καρπενήσι

Με εξήντα συμμετοχές αθλητών και αθλητριών κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα, ολοκληρώθηκε σε δύο ομίλους  το  9ο OPEN πρωτάθλημα σκακιού που συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου, η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας και η ομάδα ForMat, από τις 30 Αυγούστου έως την 1 του Σεπτέμβρη 2019.

Νικητής των αγώνων του Α΄ομίλου για τρίτη μάλιστα φορά από την δημιουργία του θεσμού, ο αθλητής του Σ.Σ. Λάρισας Κώστας Κωνσταντέλιας με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες, δεύτερος ο Δημήτρης Λιάκος επίσης με 4 βαθμούς και τρίτος ο Αλέξανδρος Γκόγκολης με 3,5 βαθμούς. Την προηγουμένη των αγώνων διεξήχθη τουρνουά rapid Fischer Random που ανέδειξε και πάλι νικητή τον Κων/νο Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των γύρων με παρτίδες και φωτογραφίες στην δ/νση: www.esske.net

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τουρνουά που διοργανώνονται από την ΕΣΣΚΕ είναι χωρίς παράβολο για τους συμμετέχοντες και χωρίς οικονομικά έπαθλα, διότι ο αθλητισμός δεν είναι επιχείρηση.

Το επόμενο σκακιστικό ραντεβού είναι το OPEN ατομικό πρωτάθλημα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ» προς τιμή του μεγάλου Έλληνα ποιητή, που θα διεξαχθεί στην Λαμία στις 3, 4, 5 και 6 του Γενάρη 2020