Ανακοίνωση του ΕΚΛ για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Ανακοίνωση του ΕΚΛ για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

- in Βοιωτία, Λιβαδειά
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση του ΕΚΛ για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Κάλεσμα για το πανελλαδικό συλλαλητήριο κατά τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, απευθύνει το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας στα μέλη του και στους εργαζομένους. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι αυτή η κινητοποίηση διεκδικεί:

  1. Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις.
  2.  Κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό και όλων των αντιασφαλιστικών – αντισυνταξιοδοτικών νόμων.
  3. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά (Παιδεία, Υγεία, Αυτοδιοίκηση, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κοινωνικές Υπηρεσίες κ.τλ). Κατάργηση της ελαστικής, ενοικιαζόμενης και εκ περιτροπής εργασίας. Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους. Παύση των απολύσεων συμβασιούχων συναδέλφων.
  4. Καμιά περικοπή του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, διεύρυνση των ειδικοτήτων των εργαζομένων που το δικαιούνται.
  5. Να σταματήσει η φορολογική επιδρομή και η καταλήστευση του εισοδήματος. Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ στο 15%.
  6. Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων οργανισμών, κοινωνικών υπηρεσιών και στην εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών
  7. Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας.
  8. Κατάργηση της διάταξης για το 50%+1 για τη λήψη απόφασης για απεργία.
  9. Κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων.

Τέλος ενημερώνει τα μέλη του ότι το Σάββατο το πρωί θα αναχωρήσει λεωφορείο για τη Θεσσαλονίκη, με το οποίο μπορούν να μεταβούν δωρεάν, αρκεί να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι στο τηλέφωνο του ΕΚΛ: 22610 28344.