Βοιωτία: Επικίνδυνα αγριογούρουνα

Βοιωτία: Επικίνδυνα αγριογούρουνα

Μεγάλα είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη Βοιωτία από τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των αγριογούρουνων τα οποία προκαλούν ζημίες σε καλλιέργειες και ιδιοκτησίες χωρίς να λείπουν οι περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων ή και δυστυχημάτων.

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία που μας αποστέλλουν οι αναγνώστες μας Α.Σ. και Θ.Α.. Ο τελευταίος μας περιγράφει τις περιπέτειές του:

Στο Σαραντι Βοιωτίας και στο Πρόδρομο έχει γεμίσει λευκά αγριογούρουνα… Σήμερα το πρωί 5 η ώρα συνάντησα μάνα με τρία μικρά και παραλίγο να μου χτυπήσουν το αμάξι στον Προφήτη Ηλία…..και πριν 3 μέρες πηγαίνοντας για Σαράντι συνάντησα δύο πολύ μεγάλα!!! Πολύ επικίνδυνα“.

Η κυνηγετική περίοδος για τους αγριόχοιρουςμ η οποία αναμένεται να εκτονώσει κάπως τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στη Βοιωτία ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου 2019 και λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2020 -Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Φυσιολάτρης
Φυσιολάτρης
2 years ago

Στο Σαράντι Βοιωτίας; Καταστρέφουν τ’ αγριογούρουνα αυτό τον τόσο “γόνιμο” και “ευφορο” τόπο; Και το αυτοκίνητο που το πάει κανείς; Το δημιούργημα της φύσης!!!!!
Έχουμε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα αγαπητοί και αγαπητές.