Δήμος Θηβαίων: Αιτήσεις για το Επίδομα στέγασης

Δήμος Θηβαίων: Αιτήσεις για το Επίδομα στέγασης

- in Θήβα, Κοινωνία, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δήμος Θηβαίων: Αιτήσεις για το Επίδομα στέγασης

Η ενταγμένη στο Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξη με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων» στο οποίο λειτουργεί Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών, ενημερώνει ότι στις 30/09/2019 συμπληρώνεται το εξάμηνο ισχύος των αιτήσεων που εγκρίθηκαν έως και 31 Μαρτίου 2019.

 Οι αιτήσεις αυτές δύναται να ανανεωθούν  αυτόματα για έξι ακόμα μήνες, εφόσον εξακολουθούν να πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος.

Ο έλεγχος των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί μέσω  ηλεκτρονικών διασταυρώσεων και θα ανανεωθεί αυτόματα για έξι ακόμα μήνες, εφόσον διαπιστωθεί ότι πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όσοι εξ αυτών έχουν αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο, δύνανται να υποβάλουν νέα αίτηση από 01/09/2019.

Για την υποβολή της αίτησης ο δικαιούχος πρέπει:

  • να προσκομίσει έγγραφο απόδοσης ΑΜΚΑ ή να γνωρίζει το ΑΜΚΑ του.
  • να προσκομίσει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο.
  • να προσκομίσει φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας τραπεζικού λογαριασμού (τράπεζας ή ΕΛ.ΤΑ.), με δικαιούχο ή συνδικαιούχο τον δικαιούχο της προνοιακής παροχής (ανεξαρτήτως σειράς).
  • αν είναι αλλοδαπός, πρέπει να προσκομίσει και άδεια διαμονής.
  • να προσκομίσει το ηλεκτρονικό μισθωτήριο.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις των κατοίκων του Δήμου Θηβαίων υποβάλλονται στο Κέντρο Κοινότητας  / Παράρτημα Κέντρο Ένταξης Μεταναστών Δήμου Θηβαίων που εδρεύει στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας (πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας) στο τέρμα της οδού Μακαρίου και λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (8.00 – 16.00).

Τρόποι Επικοινωνίας