Ελκυστικές παρεμβάσεις στα Ασπρα Σπίτια από την Αλουμίνιον της Ελλάδος

Ελκυστικές παρεμβάσεις στα Ασπρα Σπίτια από την Αλουμίνιον της Ελλάδος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ακόμη περισσότερο ελκυστικές γίνονται οι καλοκαιρινές αποδράσεις στα Ασπρα Σπίτια έπειτα από σειρά παρεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν με την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση της Αλουμίνιον της Ελλάδος. Ήδη από τον Ιούνιο μια από τις κεντρικότερες οδούς του οικισμού άρχισε να στρώνεται με πλάκες και καθώς το έργο συμπληρώθηκε με την κατάλληλη φωταγώγηση δημιουργήθηκε ένα πολύ όμορφο σημείο περιπάτου και όχι μόνο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Εξάλλου στις παραλίες του οικισμού, τόσο στην κεντρική όσο και σε εκείνη του Αγίου Νικολάου, έχουν  τοποθετηθεί 70 ομπρέλες σταθερής βάσης, ενώ έχει δρομολογηθεί η εγκατάσταση ακόμη 30 που έχουν ήδη παραγγελθεί, πάντοτε με δαπάνες της Αλουμίνιον της Ελλάδος, ώστε να γίνει ακόμη περισσότερο ευχάριστη η παραμονή των λουόμενων.

Ετσι η εικόνα ενός από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής έχει βελτιωθεί σημαντικά με τις εξωραϊστικές αλλά και χρηστικές αυτές παρεμβάσεις και οι χιλιάδες επισκέπτες που συρρέουν για να απολαύσουν τη θάλασσα έχουν τώρα περισσότερους λόγους να επιλέξουν τα Ασπρα Σπίτια και τον Αγιο Νικόλαο ως σταθερό προορισμό για ανάσες δροσιάς, καθώς μάλιστα οι καυτές μέρες του καλοκαιριού φαίνεται ότι είναι μπροστά μας.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
0 0 vote
Article Rating
4 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
LEODIA
LEODIA
1 year ago

A, και κατι ακομα με ολον τον σεβασμο στην αμεροληπτη δημοσιογραφια σας.
Μα χρειαζοταν και αλλη “ελκυστικη” παρεμβαση απο τον ομιλο Μυτηλιναιος ΑΕ περαν των ηδη υφισταμενων εργοστασιων της στην περιοχη;
Αλλωστε, εκανε “ελκυστικες” παρεμβασεις προεκλογικα και στο Κυριακι Βοιωτιας. Γιατι Αραγε; Αλλα οσες πλακες και λαμπες περισσεψαν τις εστειλε στην Πραλια Διστομου, για να ομορφυνει εξισου και αυτη την περιοχη.
Ομως εχω να προτεινω (εαν βεβαια περισσεψαν πλακες και λαμπες) και ελκυστικες παρεμβασεις στα νεκροταφεια Κυριακιου και Παραλιας Διστομου για να ειναι ομορφα εκει που θα μας στειλουν γρηγορα τα εργοστασια του ομιλου.

LEODIA
LEODIA
1 year ago

ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ; ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ 1 ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ ΠΡΟΩΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ… Read more »

ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ
1 year ago

Κε Λάμπρου.Καλησπερα σας.Λεγομαι Λουκάς Καστρίτης κάτοικος του ΙΣΤΟΡΙΚΟΎ ΜΑΡΤΥΡΙΚΌΥ ΔΙΣΤΌΜΟΥ,όπου πέρισυ τον Αύγουστο η Πολιτεία έδωσε την ύψιστη τιμή στο ΔΙΣΤΌΜΟ.Διερωτωμαι αν είσθε και εσεις και συμπλεετε με αυτούς που έχουν βάλει σκοπό η ΠΑΡΑΛΊΑ ΔΙΣΤΌΜΟΥ να διαγραφεί και να αποτελεί παρελθόν. Επειδή προφανώς είμαι μεγαλύτερος σας και γνωρίζω περισσοτερα τα οποια εσεις για λογους προσωπικους δεν αναφέρεσθαι. Σας παρακαλώ απο δω και πέρα θα αναφέρεσθαι ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΣΤΌΜΟΥ και οχι ασπρα σπιτια. Ελπίζω να καταλάβατε και μην χρησιμοποιείτε την πένα σας σε τέτοιες λεπτές ισορροπίες.ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΚΆΤΟΙΚΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΎ-ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΔΙΣΤΌΜΟΥ ΆΓΙΟΣ ΜΗΝΆΣ