Λιβαδειά: Η απονομή βραβείων του Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ

Λιβαδειά: Η απονομή βραβείων του Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ

Μια ιδιαίτερη βραδιά δίπλα στο ποτάμι διοργανώνει ο Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός  ΕΛΙΚΩΝ για την απονομή των βραβείων στους διακριθέντες του 7ου κύκλου. Το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 7.00 μ.μ., στο art cafe Αστραδενή, με τιμώμενο πρόσωπο την ποίηση, θα συναντηθούμε δημιουργοί και λάτρεις της, ποιητές και αναγνώστες, γιορτάζοντας με ποιήματα και ομιλίες αυτή την τέχνη του λόγου, που μπορεί να είναι δύσκολο να οριστεί, αλλά νιώθεται με τη δυναμική της επενέργεια την αποκαλυπτική του αθάνατου ίχνους  στο σώμα της θνητότητας.

0 0 votes
Article Rating
5 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Σοφία Π.
Σοφία Π.
3 years ago

Παρακαλούμε για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 8ου ποιητικού διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ. Ελπίζουμε ότι η βραδιά για την απονομή των βραβείων ήταν επιτυχής ως προς τη διάδοση της αγάπης για την ποίηση και της ανάγκης διαρκούς αναζήτησης της ποίησης.
Ευχόμαστε ότι ο θεσμός θα συνεχιστεί.

Εύη
Εύη
3 years ago

Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να παρευρεθούμε στην εκδήλωση λόγω απόστασης θα ενημερωθούμε αν υπάρχει κάποια διάκριση για τη συμμετοχή μας? Και πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στη σελίδα σας μετά την εκδήλωση? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Εύη
Εύη
Reply to  Εύη
3 years ago

Κι εγώ στον 8ο διαγωνισμό αναφέρομαι που είχε προθεσμία υποβολής 31/12. Θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα?

χχχ
χχχ
3 years ago

ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα του 8ου διαγωνισμου που εληξε δεκεμβρη του 2018?ευχαριστω