Ασκρη: Βρήκαν τσάντα με σημαντικό χρηματικό ποσό και την παρέδωσαν

Ασκρη: Βρήκαν τσάντα με σημαντικό χρηματικό ποσό και την παρέδωσαν

- in Βοιωτία, Δημήτρης Λάμπρου, Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων, Επιλογές, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ασκρη: Βρήκαν τσάντα με σημαντικό χρηματικό ποσό και την παρέδωσαν

Δύο δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων βρήκαν μια τσάντα στην περιοχή της πλατείας Ασκρης κατά τη διάρκεια εργασιών με τα όλα τα προσωπικά έγγραφα, το κινητό τηλέφωνο  και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε χάσει μια κυρία, κάτοικος της κωμόπολης. Αμέσως ενημέρωσαν τη δημοτική αρχή και  η τσάντα παραδόθηκε στην αστυνομία. Η τιμητική αυτή ενέργεια των Νίκου Ροχάνη και Βασίλη Κατσιμίχα, που αποτελεί σημαντική είδηση σε μια εποχή ηθικής κατάπτωσης, έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση που έκανε ο δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γεώργιος Ντασιώτης στην οποία αναφέρει:

 

“Μέσα στις παγωμένες απειλές που μας έφερνε ,όλες αυτές τις μέρες, ο “”ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ””,που εν τέλει στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων κατέληξε ως “”ΑΠΟΜΑΧΟΣ”” είναι ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο μήνυμα,μια πολύ “”ΖΕΣΤΗ”” ενέργεια.
Δεν ξέρω αν έχετε χάσει προσωπικά αντικείμενα, ταυτότητα,κάρτες,έγγραφα και χρήματα,…..το έχω πάθει!!!!
Αισθάνεσαι να γκρεμίζεται ένας κόσμος,αισθάνεσαι άγχος και κάποιο φόβο για το ποιός μπορεί να τα έχει τόσα προσωπικά σου στοιχεία και πως τα διαχειρίζεται.

Ειμαι σίγουρος ότι έτσι αισθάνθηκε η δημότισσά μας στην ΑΣΚΡΗ,που έχασε την τσάντα της με ένα σεβαστό ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ,αλλά κυρίως με όλα ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που συνοδεύουν τον καθένα μας.
Σίγουρα τρόμαξε!!!!

Όμως ,όπως αποδεικνύεται ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ!!!!! Και πως να μην αισθανθώ υπερήφανος,όταν δύο υπάλληλοι του Δήμου μας,εκτελώντας την εργασία τους,βρήκαν τη χαμένη τσάντα και αμέσως με ενημέρωσαν και την παραδώσαμε στην Αστυνομία;
Ο ΝΙΚΟΣ ΡΟΧΑΝΗΣ και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ χτες μας απέδειξαν ότι δεν τελείωσαν οι αξίες μας,δε χάθηκαν…είναι εδώ και ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ.

Παιδιά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!