Ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Λεβαδέων

Ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων έχοντας ως πρωταρχικό του μέλημα τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών έχει θέσει σε εφαρμογή την ψηφιακή εφαρμογή Novoville, διαμέσου της οποίας οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν σε πραγματικό χρόνο προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους στην πόλη, άμεσα και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες. Επίσης, μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής οι χρήστες λαμβάνουν ενημέρωση στο κινητό τους για εκδηλώσεις και σημαντικές ειδοποιήσεις του Δήμου Λεβαδέων.

Την περίοδο Ιουνίου-Δεκεμβρίου 2018 καταφέραμε, με τη βοήθεια του συστήματος καταγραφής αιτημάτων Novoville, να προωθήσουμε άμεσα στις αρμόδιες Υπηρεσίες και να ολοκληρώσουμε 268 αιτήματα δημοτών, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία.

Όσοι δημότες επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη για τηλέφωνα Smartphone με λογισμικό Apple iOS και Android.

Για iPhone μέσα από το AppStore:

https://itunes.apple.com/gr/app/novoville/id836634305?mt=8

Για Android μέσα από το Google Play Store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.novoville&hl=en

0 0 votes
Article Rating
3 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Luke Skywalker
Luke Skywalker
3 years ago

Κύριε Λάμπρου καλησπέρα και καλή χρονιά. Θα ήθελα μέσα από το παρεμβατικό σας site να θέσετε τέσσερα απλά ερωτήματα στους υπευθύνους του Δήμου που χειρίζονται την παραπάνω υπηρεσία και αν είναι δυνατόν να έχουμε και απαντήσεις ουσίας: 1ον Κάποιος δημότης που δεν έχει Smartphone τελευταίας τεχνολογίας με λογισμικό Apple iOS και Android αλλά ένα απλό κινητό τηλέφωνο μπορεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών και να δηλώσει μια βλάβη; 2ον Οι δημότες που έχουν Smartphone τελευταίας τεχνολογίας αλλά δεν έχουν σύνδεση στο Internet (που ως γνωστό χρεώνεται επιπλέον από τους παρόχους) στο κινητό τους μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών και… Read more »

dimoslevadeon
dimoslevadeon
Reply to  Luke Skywalker
3 years ago

Ήδη από το 2015 υλοποιήσαμε με ίδια μέσα την εφαρμογή μέσω διαδικτύου « Βελτιώνω την πόλη μου » χωρίς κανένα κόστος για το Δήμο. Η εν λόγω εφαρμογή λειτούργησε επιτυχώς μέχρι και το 2017 και παράλληλα με την ηλεκτρονική υποβολή υπήρχαν και συγκεκριμένοι τηλεφωνικοί αριθμοί όπου οι δημότες χωρίς πρόσβαση σε υπολογιστές και κινητά μπορούσαν να καλέσουν καθημερινά. Επίσης, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων υπάρχει από την αρχή λειτουργίας της το 2015 η σελίδα Υποβολής Προβλήματος-Παραπόνου που παραθέτουμε παρακάτω: Υποβολή παραπόνου http://dimoslevadeon.gr/ypovoli-paraponou/ Tηλεφωνικά στη Γραμματεία 2261350801-802-803 Μέσω email στο info@livadia.gr Μέσω app: Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για τηλέφωνα… Read more »

Luke Skywalker
Luke Skywalker
Reply to  dimoslevadeon
3 years ago

Δεν απαντάτε επί της ουσίας σε κανένα από τα 4 ερωτήματα που έθεσα. Τα ξαναθέτω λοιπόν λίγο πιο αναλυτικά μήπως και δεν έγινα κατανοητός: 1ον Κάποιος δημότης που δεν έχει Smartphone τελευταίας τεχνολογίας με λογισμικό Apple iOS και Android αλλά ένα απλό κινητό τηλέφωνο μπορεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών και να δηλώσει μια βλάβη; Μπορώ να τραβήξω μια φωτογραφία με ένα πρόβλημα που έχω και να καταχωρήσω βλάβη από τον υπολογιστή μου ή το notebook; Μπορώ να καλέσω σε ένα πενταψήφιο, όπως έχουν πολλοί Δήμοι στην Ελλάδα, να δηλώσω τη βλάβη μου και να ενημερώνομαι για την πορεία της… Read more »