Θήβα: Νέα επεισόδια στη γέφυρα στο Πυρί

Θήβα: Νέα επεισόδια στη γέφυρα στο Πυρί

- in Επιλογές, Θήβα, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θήβα: Νέα επεισόδια στη γέφυρα στο Πυρί

Ευρεία επιχείρηση  της  Αστυνομικής  Διεύθυνσης Βοιωτίας   έγινε το πρωί της Τρίτης στον καταυλισμό των Ρομά στο Πυρί της Θήβας, όπου διενεργήθηκαν περισσότερες από δέκα συλλήψεις για διάφορα παραπτώματα του ποινικού δικαίου. Μετά την επιχείρηση συγγενείς των προσαχθέντων και κάτοικοι του καταυλισμού διαμαρτυρήθηκαν προσπαθώντας να καταλάβουν την πολύπαθη γνωστή γέφυρα στο Πυρί, αλλά απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από τις επίσημες πηγές,  ακούστηκαν πυροβολισμοί από την πλευρά των διαμαρτυρόμενων κατοίκων. Ταυτόχρονα οι διαμαρτυρόμενοι επιδόθηκαν σε  πετροπόλεμο προκαλώντας ελαφρείς τραυματισμούς και  έβαλαν φωτιά σε εύφλεκτα υλικά.

Οι πληροφορίες του viotiaplus.gr  αναφέρουν ότι η γέφυρα έχει ήδη παραδοθεί στην κυκλοφορία με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Στο σημείο έχει σπεύσει και ο δήμαρχος Θηβαίων Σπ. Νικολάου, ο οποίος επί σειρά ετών αδυνατεί να επιλύσει το χρόνιο αυτό πρόβλημα στη γέφυρα στο Πυρί, χωρίς να είναι ο μόνος ή ο κύριος υπεύθυνος βέβαια.