Πήρε ωτοστόπ μια νεαρή γυναίκα και… το πλήρωσε ακριβά!

Πήρε ωτοστόπ μια νεαρή γυναίκα και… το πλήρωσε ακριβά!

- in Επιλογές
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πήρε ωτοστόπ μια νεαρή γυναίκα και… το πλήρωσε ακριβά!

«Το φυσάει και δεν κρυώνει» ένας ηλικιωμένος Λαμιώτης, που έβαλε μια νεαρή Ρομά στο αυτοκίνητό του το πρωί του Σαββάτου (10/3).

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr,  ο 78χρονος άνδρας ισχυρίζεται ότι μία  νεαρή Ρομά του έκανε ωτοστόπ στην περιοχή του ΚΕΥΠ στη Λαμία και εκείνος έκανε το λάθος να σταματήσει και να τη βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του.

Τη μετέφερε λίγο πιο πάνω προς τον νέο περιφερειακό του Αγίου Λουκά, όπου η κοπέλα του ζήτησε να κατέβει. Λίγο αργότερα ο 78χρονος ανακάλυψε ότι 2.300€ που είχε στην τσέπη από το σακάκι του, είχαν κάνει φτερά!

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία που κινητοποιήθηκε άμεσα και έκανε αναζητήσεις στη ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της κλέφτρας, που σύμφωνα με τον ηλικιωμένο ήταν περίπου 20 ετών, φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και προσήγαγαν μια νεαρή που έμοιασε στις περιγραφές, ωστόσο ο 78χρονος δεν αναγνώρισε στο πρόσωπό της, την κοπέλα που λίγη ώρα πριν του έκλεψε τα χρήματα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής Ρομά συνεχίζονται.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/867633/lamia-pire-otostop-mia-neari-gynaika-kai-to-plirose-akriva#ixzz59SfeMYbY