Σόνια Αρμακόλα: Ένα φως άναψε στη Σκιάθο…

Σόνια Αρμακόλα: Ένα φως άναψε στη Σκιάθο…

- in Βοιωτία, Κοινωνία, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σόνια Αρμακόλα: Ένα φως άναψε στη Σκιάθο…

Η δημοσιοποίηση από το «Τούνελ» της υπόθεσης της νεαρής μητέρας που έχασε τη ζωή της κάτω από περίεργες συνθήκες στη Σκιάθο, έκανε τα στόματα ν’ ανοίξουν. Τα όσα αποκάλυψε στο «Τούνελ» o δημοσιογράφος του Skiathoslife.gr  Νίκος Τζούμας, σοκάρουν και ανατρέπουν  τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ανέφερε πως  μετά την προβολή του θέματος στην εκπομπή, κάτοικος του νησιού τον πλησίασε και του είπε πως γνωρίζει ότι η Σόνια το μοιραίο βράδυ, χτυπήθηκε από συγκεκριμένο άτομο με το οποίο διατηρούσε σχέση. Πιθανά ατό να συνέβη στο χρονικό διάστημα που έφυγε από το μπαρ και πριν πάει με τους φίλους της  στην παραλία. Για τον άνδρα αυτόν, ο δημοσιογράφος είχε δεχθεί στο παρελθόν παρόμοια πληροφορία, από δυο κοπέλες που τον θεωρούσαν υπαίτιο για το θάνατο της Σόνιας.

skiathos

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που ψάχνει στο νησί  για λογαριασμό της οικογένειας,  σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Τούνελ» τόνισε:

«Είμαστε στη διαδικασία να εντοπίσουμε το πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται οι μαρτυρίες και να διερευνήσουμε τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση».

Παράλληλα με τον ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη, η οικογένεια έχει ορίσει ως δεύτερο τεχνικό σύμβουλο τον καθηγητή ιατροδικαστικής,  Ματθαίο Τσούγκα. Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή, είπε χαρακτηριστικά:

«Η Σόνια δεν χτύπησε πέφτοντας από τη μηχανή. Σε καμία περίπτωση δεν θα είχε τέτοιο χτύπημα στο κεφάλι από πτώση σε δρόμο. Αρχικά θα προστατευόταν από τον ώμο και επίσης θα έπρεπε να υπάρχουν εκδορές ή άλλες εξωτερικές κακώσεις, που δεν εντοπίστηκαν.

Το πλέον σύνηθες όργανο που θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοια κάκωση, είναι ο γρόνθος. Η κάκωση προήλθε από ισχυρή γροθιά από δεξιόχειρα. Ο δεξιόχειρας όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με το θύμα, του κατάφερε χτύπημα στα αριστερά. Το θλον όργανο στην προκειμένη περίπτωση κινήθηκε προς την κεφαλή. Δεν έπεσε στο δρόμο».

Η αδελφή της Σόνιας και ο σύζυγος της  που βρέθηκαν στο στούντιο του «Τούνελ», μετά τις εξελίξεις τόνισαν με έμφαση:

«Εδώ και δυόμισι χρόνια υποστηρίζουμε όσα σήμερα επιβεβαιώνουν οι ειδικοί. Εμείς θέλουμε να δικαιωθεί η μνήμη της Σόνιας και να πάρουμε μια απάντηση. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι μάρτυρες εκτός από εκείνον που εμφανίστηκε μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης από την εκπομπή. Τους ζητάμε να μιλήσουν ακόμη και ανώνυμα, έστω και τώρα».

Δείτε περισσότερα για την υπόθεση εδώ.

Πηγή: http://anikolouli.gr/