Χρυσό, αργυρό και δυο χάλκινα τόξα

Χρυσό, αργυρό και δυο χάλκινα τόξα

- in Αθλητισμός, Επιλογές, Θήβα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χρυσό, αργυρό και δυο χάλκινα τόξα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας 24-25 Φεβρουαρίου 2018

Ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα ήταν τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές από τον Αθλητικό Σύλλογο Σαρακατσαναίων Θήβας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας 2018 που πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ στην Αθήνα.                                                                                                                                

Χρυσός πανελληνιονίκης στην κατηγορία Ν. Ανδρών Ολυμπιακού τόξου αναδείχτηκε ο Ακριβάκης Νικόλαος και στην ίδια κατηγορία το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Σούτας Νικόλαος  

Στο ομαδικό Ν. Ανδρών Ολυμπιακού τόξου οι Ακριβάκης Νικόλαος, Ζαχαριάς Κωνσταντίνος και Σούτας Νικόλαος κατέκτησαν την δεύτερη θέση και στέφθηκαν αργυροί πανελληνιονίκες.

Στην κατηγορία των εφήβων Ολυμπιακού τόξου οι  Αυγητίδης Νικόλαος-Ιωακείμ ,Βασιλειάδης Άγγελος και Παπαναστασίου Αναστάσης πήραν το χάλκινο μετάλλιο.
Τέταρτη θέση κατέκτησε ο Καλομοίρης Γεώργιος στην κατηγορία Ανδρών Ολυμπιακού τόξου. Ο Καβάλος Χρήστος κατετάγη έκτος στην κατηγορία Εφήβων Συνθέτου τόξου.

Αξιόλογη ήταν και η εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου Βεντούρη Παναγιώτας , Αυγητίδη Άννας- Μαρίας και Τριάντη Σπύρου, Βεντούρη Ζαννή και Βασιλειάδη Στράτου.

 

Οι προπονητές Νίκος Μπαλιάμης και Βασίλης Χριστοδούλου καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Αθλητικού Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας συγχαίρουν τους αθλητές.