Λιβαδειά: Εκκληση για στέγη από άνεργη μητέρα

Λιβαδειά: Εκκληση για στέγη από άνεργη μητέρα

Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι συμπολίτισσά μας. Μεγαλώνει μόνη της  ένα μικρό αγγελούδι αφού ο πρώην σύζυγος δεν βοηθά. Είναι άνεργη χωρίς καμιά οικονομική υποστήριξη. Αντιμετωπίζει χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

Και ζητά τη βοήθειά μας.  Χρειάζεται ένα σπίτι στο οποίο θα μπορεί να μεγαλώσει το παιδί της σε ανθρώπινες συνθήκες. Αυτό όπου σήμερα  διαμένει παρουσιάζει πολλά προβλήματα λόγω παλαιότητας και έλλειψης συντήρησης, με κυριότερο την υγρασία – όλοι στην περιοχή μας γνωρίζουμε τι σημαίνει λιβαδείτικη υγρασία.  Και τι σημαίνει να μεγαλώνεις σ’ έναν τόσο ακατάλληλο χώρο ένα παιδί.  Το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα  πριν παρουσιαστούν προβλήματα υγείας στο παιδί και πριν επιβαρυνθεί περισσότερο και η δική της κατάσταση.

Υπάρχουν τόσα σπίτια κλειστά στην πόλη μας. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν ένα χέρι βοήθειας σε πάσχοντες συνανθρώπους. Σε αυτούς απευθύνεται και ζητά ένα σπίτι μικρό, σε καλή κατάσταση  και με τη χαμηλότερη δυνατή μίσθωση γιατί από τον Δεκέμβρη είναι άνεργη και δεν έχει εισοδήματα άλλα .

Κοινοποιώ το πρόβλημά μου γιατί βρίσκομαι σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Χτες μόλις βγήκα από το νοσοκομείο λόγω ενός χρόνιου προβλήματος. Οι γιατροί μου απαγόρευσαν οποιαδήποτε δραστηριότητα τουλάχιστον για ένα διάστημα γιατί είμαι πολύ καταβεβλημένη. Εγώ όμως από χτες κιόλας ψάχνω, γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να κοιτάξω την υγεία μου και να προστατεύσω τη ζωή μου. Εχω ένα παιδί που πρέπει να φροντίσω κι αυτή είναι η προτεραιότητά μου” λέει στο viotiaplus.gr η άνεργη γυναίκα.

Οσοι θέλουν να βοηθήσουν την συμπολίτισσά μας μπορούν να απευθύνονται στο viotiaplus.gr, στο viotia@gmail.com  και στον Δημήτρη Λάμπρου στο τηλ. 6944734490.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
3 years ago

[…] με την βοήθεια σε νεαρή άνεργη μητέρα. Δείτε εδώ: http://viotiaplus.gr.185-138-42-70.linuxzone138.grserver.gr/archives/18414.  Η ίδια η Φένια Τσιάκου ευχαριστεί και μας αποστέλλει […]