Συγχαρητήρια Εμπορικού Συλλόγου για το ΛΕΒΑΔΟΣ2018

Συγχαρητήρια Εμπορικού Συλλόγου για το ΛΕΒΑΔΟΣ2018

- in Αθλητισμός, Επιλογές, Λιβαδειά
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συγχαρητήρια Εμπορικού Συλλόγου για το ΛΕΒΑΔΟΣ2018

 

Συγχαρητήρια προς τον ΑΚΟΛ για τη διοργάνωση του “Λέβαδος 2018” απευθύνει με δημόσια επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος. Δείτε.

“Αξιότιμοι φίλοι, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την επιτυχή διεξαγωγή του 3ου αγώνα ορεινού δρόμου «Λέβαδος 2018». Για μια ακόμη φορά τιμήσατε το αθλητικό ιδεώδες. Στους δύσκολους καιρούς με έντονο πολιτιστικό και κοινωνικό αποκλεισμό των συνανθρώπων και συμπολιτών μας, η συγκεκριμένη δραστηριότητα υπήρξε μια ευκαιρία για διέξοδο από την δύσκολη καθημερινότητα. Τέτοιου είδους δράσεις κρίνονται ως απαραίτητες γιατί τονίζουν την τοπική αγορά και δίνουν μια διαφορετική εικόνα για την πόλη μας, τις ομορφιές της και τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει στον επισκέπτη.

Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι σε οποιαδήποτε δράση αθλητικού ή πολιτιστικού περιεχομένου που τονίζουν την δυνατότητα για συνεργασία με γνώμονα ,πρώτον την άθληση και εν τέλει την παραγωγή πολιτισμού. Τέλος, επ’ ευκαιρίας οφείλουμε να συγχαρούμε όλους τους εθελοντές που προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους με δύσκολες καιρικές συνθήκες στον ορεινό όγκο ,τιμώντας τις έννοιες εθελοντισμός και αλληλεγγύη”.

 

 

 

 

Με συναδελφικούς & φιλικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς