Αδέσποτες σφαίρες καρφώθηκαν σε σπίτι στον Ορχομενό!

Αδέσποτες σφαίρες καρφώθηκαν σε σπίτι στον Ορχομενό!

- in Βοιωτία, Δήμος Ορχομενού, Επιλογές, Κοινωνία
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αδέσποτες σφαίρες καρφώθηκαν σε σπίτι στον Ορχομενό!

Τύχη- βουνό είχε μια οικογένεια στον Ορχομενό, όταν στην ισόγεια κατοικία τους καρφώθηκαν η μία μετά την άλλη δύο αδέσποτες σφαίρες άγνωστης προέλευσης! Ευτυχώς, οι ένοικοι δεν τραυματίστηκαν και προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές.

Το ανησυχητικό περιστατικό, που έρχεται να προστεθεί στην τραγωδία με το μικρό Μάριο στο Μενίδι και μια γυναίκα που τραυματίστηκε πρόσφατα στην Κρήτη, συνέβη λίγο μετά τις 10 τη νύχτα της Πέμπτης και αναστάτωσε για τα καλά το ζευγάρι που βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού μαζί με το ανήλικο παιδί τους. Η μια από τις σφαίρες διαπέρασε το αλουμινένιο κούφωμα του παραθύρου και καρφώθηκε στο τζάμι που, για καλή τους τύχη, είναι διπλό!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν επιτόπια αυτοψία, διαπίστωσαν ότι τα βλήματα είχαν διαγράψει καμπύλη τροχιά, πράγμα που σημαίνει ότι βλήθηκαν από μεγάλη απόσταση. Τώρα, προσπαθούν να εντοπίσουν σε ποιο σημείο γινόταν γιορτή και έπεφταν μπαλωθιές, για να εξακριβώσουν ποιοι ήταν υπαίτιοι για την λαχτάρα που πήρε η οικογένεια.

πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/741917/adespotes-sfaires-karfothikan-se-spiti-ston-orhomeno/