Τραγικός θάνατος φιλάθλου του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά-Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Τραγικός θάνατος φιλάθλου του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά-Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

 

του Δημήτρη Λάμπρου

Συγκλονισμένη είναι η φίλαθλη Ελλάδα -και όχι μόνο- για τον άτυχο νεαρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ  που βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα στη λεπτομέρειά τους  συνθήκες στην Κρύα της Λιβαδειάς. Ο 24χρονος Χρ. Μπ. διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του που είχε προέλθει από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση με έξοδο εγκεφαλικής ουσίας. Ο νεαρός φέρεται να επιχείρησε ένα επικίνδυνο “παιχνίδι” κατάβασης με τη φτερωτή του μύλου που φαίνεται στη φωτογραφία, η οποία τον παρέσυρε και στη στροφή της συνέτριψε το κεφάλι του. Τον απεγκλωβισμό του διενήργησε πυροσβεστικό όχημα καθώς και κλιμάκιο της Αστυνομίας. Διερευνάται η περίπτωση κατανάλωσης αλκοόλ.

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και το 1995 με ένα 6χρονο αγοράκι, που όμως στάθηκε τυχερό και με την έγκαιρη επέμβαση των γιατρών του νοσοκομείου της Λιβαδειάς και κατόπιν αυτών της Αθήνας σώθηκε.

 

Σοκαριστική ήταν η εμπειρία από το δυστύχημα και για τους αυτόπτες μάρτυρες, τους πολλούς ντόπιους και ξένους επισκέπτες της Κρύας. Η κ. Κατερίνα Νάκα έχει σπίτι στην περιοχή κοντά στο Κολυμβητήριο και την ώρα του δυστυχήματος βρισκόταν με τον μικρό της γιο στα παιχνίδια δίπλα από τον νερόμυλο. Ακούγοντας τις φωνές έτρεξε προς το σημείο: “Το κρανίο του είχε διαλυθεί. Ήρθε πυροσβεστικό όχημα και τον απεγκλώβισε” λέει στο viotiaplus.gr. Όμως οι αρχές κινητοποιήθηκαν έγκαιρα; “Ναι. Ήρθε γρήγορα το ασθενοφόρο και η αστυνομία, αλλά ήταν ήδη αργά. Κάποιος από τους συγκεντρωμένους είπε ότι ο νεαρός έκανε ακροβατικά. Είμαι ακόμα σοκαρισμένη”, καταλήγει η κ. Νάκα.

 

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
4 years ago

[…] Τραγικός θάνατος φιλάθλου του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά-Τι λέε… […]

trackback
4 years ago

[…] Τραγικός θάνατος φίλαθλου του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά-Τι λέε… […]