Ρούχα που… αδυνατίζουν!

Ρούχα που… αδυνατίζουν!

- in Επιλογές
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ρούχα που… αδυνατίζουν!

 

Είναι αλήθεια ότι τα πιο πολλά ρούχα που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι ιδανικά για αδύνατες σιλουέτες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να τα φορέσουν και πιο καμπυλόγραμμες μεσογειακές γυναίκες. Οι μετρ της μόδας ωστόσο δίνουν τις συμβουλές τους και μας προτείνουν τα ρούχα που αδυνατίζουν πηγαίνοντας ενάντια στα πρότυπα που θέλουν να μας επιβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια. Ρούχα που μπορείς να βρεις άνετα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Τζιν παντελόνια με μεγάλες ίσιες τσέπες. Οι fashionistas με μεγάλα οπίσθια τα προτιμούν και δείχνουν πιο αδύνατες και …ζουμερές! Επίλεξέ τα για τις εμφανίσεις σου και θα διαπιστώσεις πόσο βλέμματα θα κλέψεις!

Ντύσου μόνο με ένα χρώμα. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, το ένα χρώμα στα ρούχα αδυνατίζει και προσθέτει πόντους! Φυσικά αν έχεις αρκετά παραπανίσια κιλά καλό είναι να αποφύγεις το λευκό ή το μπεζ.

Προτίμησε μπλούζες και φορέματα με ανοιχτή λαιμόκοψη. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι αυτά υπάρχουν σε αφθονία στα καταστήματα και θα σε κολακέψουν.

Πες ναι στα ψηλοτάκουνα γιατί δείχνουν τα πόδια πιο ψηλά και φυσικά πιο αδύνατα! Αρκεί φυσικά να μπορείς να περπατήσεις με αυτά.