Εξαφάνισε το λίπος από την κοιλιά με φρουτοποτά!

Εξαφάνισε το λίπος από την κοιλιά με φρουτοποτά!

- in Επιλογές
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εξαφάνισε το λίπος από την κοιλιά με φρουτοποτά!

 

Το καλοκαίρι, ειδικά όταν είμαστε διακοπές, το ρίχνουμε έξω και πίνουμε κοκτέιλ. Τι γίνεται όμως με το λίπος στην κοιλιά μας; Σίγουρα θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτό, το θέμα όμως είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Τα δύο φρουτοποτά που θα δείτε παρακάτω είναι η απάντηση!

Smoothie καρπούζι
Το καρπούζι είναι το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού και το κατάλληλο ως βάση για smoothie, καθώς έχει λίγες θερμίδες και περιέχει μεγάλη ποσότητα νερού που μας ενυδατώνει. Μην ξεχνάτε ότι τώρα με τις υψηλές θερμοκρασίες χρειαζόμαστε περισσότερα υγρά από ό,τι το χειμώνα. Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η αργινίνη, που περιέχεται σε αυτό, συμβάλλει στη μείωση του λίπους και την ταυτόχρονη αύξηση της μυϊκής μάζας.

Παγωμένο τσάι μέντας

Η μέντα έχει υπέροχη δροσιστική γεύση από τη φύση της,  ενώ περιέχει μια ουσία που καταπολεμά τα φουσκώματα της κοιλιάς που μας ταλαιπωρούν συνήθως μετά το φαγητό.  Το τσάι μέντας βοηθά το στομάχι να επεξεργαστεί πιο αποτελεσματικά τα λιπαρά, εξασφαλίζοντας ότι θα διασπώνται και θα καταναλώνονται πιο γρήγορα. Η χώνεψη γίνεται γρηγορότερα.  Έτσι δεν θα έχετε τα φουσκώματα και η κοιλιά σας θα είναι επίπεδη όλη την ημέρα.