Βαμμένα ξανθά μαλλιά: Οδηγός… διατήρησης

Βαμμένα ξανθά μαλλιά: Οδηγός… διατήρησης

- in Επιλογές
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βαμμένα ξανθά μαλλιά: Οδηγός… διατήρησης

 

Το ξανθό χρώμα είναι το απόλυτο χρώμα ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Είναι λαμπερό και τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, ειδικά αν η επιδερμίδα είναι σταρένια και ηλιοκαμένη. Ταυτόχρονα όμως είναι δύσκολο να πετύχει, κυρίως όταν η γυναίκα έχει φυσικό σκούρο μαλλί. Εφόσον όμως ο κομμωτής κάνει το θαύμα του, θα πρέπει το χρώμα να διατηρηθεί και σε αυτό μεγάλο ρόλο θα παίξει και η δική σας συμμετοχή. Σας παρουσιάζουμε αυτά που δεν πρέπει να κάνετε αν είστε ξανθιά!

  • Μη λούζεστε μέρα παρά μέρα. Το συχνό λούσιμο καταστρέφει το λαμπερό χρώμα που έχετε την πρώτη μέρα του κομμωτηρίου. Προσπαθήστε να μη βρέχετε τα μαλλιά σας και φροντίστε να λούζεστε 2 φορές την εβδομάδα.
  • Αν είστε κολυμβήτρια, μη βουτάτε τα μαλλιά σας στη θάλασσα ή ακόμη και στην πισίνα. Μάλιστα καλό θα είναι τώρα το καλοκαίρι να φοράτε το καπέλο σας αν κάθεστε στον ήλιο και να προμηθευτείτε αντηλιακό για τα μαλλιά.
  • Μην αγοράζετε σαμπουάν για κανονικά ή ξηρά μαλλιά. Πρέπει να προμηθευτείτε το μωβ σαμπουάν που διατηρεί τη λάμψη. Χρησιμοποιήστε το εναλλάξ, τη μία από τις δύο φορές που λούζεστε, γιατί και η συχνή χρήση δεν κάνει καλό.
  • Μην κάνετε το λάθος και βάψετε μόνες τα μαλλιά σας. Θα γίνει κίτρινο και μετά για να επανέλθει θα ταλαιπωρήσετε τα μαλλιά σας.