Πρόσκληση από τους Levadistas και το Let’s Do It Greece

Πρόσκληση από τους Levadistas και το Let’s Do It Greece

- in Επιλογές, Κοινωνία, Λιβαδειά
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση από τους Levadistas και το Let’s Do It Greece

Πρόσκληση από τους Levadistas για συνάντηση και συμμετοχή όλων των ευαισθητοποιημένων πολιτών στην καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Let’s Do It Greece.

“Οι Levadistas για ακόμα μια χρονιά συμμετέχουμε στη μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Let’s Do It Greece. Στο δρόμο για τις 2 Απριλίου υποδεχόμαστε στην πόλη μας τους συντονιστές της καμπάνιας, τα παιδιά που εμπνεύστηκαν και οργανώνουν πανελλαδικά την προσπάθεια αυτή.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, 11.30, στο Συνεδριακό κέντρο της Κρύας καλούμε όλους τους φορείς, εθελοντικές ομάδες, συλλόγους και ευαισθητοποιημένους πολίτες να τους τιμήσουμε με την παρουσία μας, να τους αγκαλιάσουμε, να μάθουμε από αυτούς και να τους μεταδώσουμε την δική μας θετική ενέργεια.

Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Στις 2 Απριλίου 2017 συντονιζόμαστε Πανελλαδικά με ομάδες και οργανώσεις εθελοντών και αναβαθμίζουμε ποιοτικά κάθε γωνιά της χώρας μας.

364 μέρες προετοιμαζόμαστε. 1 ημέρα καθαρίζουμε την Ελλάδα”.