Εκοψαν υπεραιωνόβιο πεύκο στην Αλίαρτο

Εκοψαν υπεραιωνόβιο πεύκο στην Αλίαρτο

Δημότες Αλιάρτου οι Κ.Δ. και Κ. Ι. που κατοικούν στους Κήπους φέρονται να υλοτόμησαν παράνομα υπεραιωνόβιο πεύκο για άγνωστους λόγους ( βλ.  φωτογραφία). Εναντίον τους  υποβλήθηκε  μήνυση αυτεπαγγέλτως από την αστυνομία το Σάββατο. Το δυσάρεστο γεγονός προκάλεσε έγγραφη δήλωση του δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων Γ. Ντασιώτη που μεταξύ άλλων επανέρχεται στο αίτημα της άμεσης ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης του τέως Οργανισμού Κωπαϊδας και της παραχώρησης του πάρκου στο Δήμο. Δείτε τη δήλωση:

“Η ασέβεια του χώρου των Kήπων που αποτελεί τμήμα της σύγχρονης ιστορίας τόσο της πόλης της Αλιάρτου, όσο και της ευρύτερης περιοχής, από ανθρώπους που κατοικούν εντός τους,  θέτει εκ νέου και πολύ επιτακτικά τα ζητήματα:

  1. Της άμεσης ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης του τέως Οργανισμού Κωπαϊδας και της παραχώρησης του πάρκου στο Δήμο, προκειμένου να επιβιώσει.
  2. Του επαναπροσδιορισμού των κριτηρίων χρήσης των κτισμάτων και οικιών του πάρκου.

Με άλλα λόγια η σημερινή κατάσταση ανομίας που επικρατεί, πρέπει  επιτέλους να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ. Σε λίγο δεν θα υπάρχει τίποτα να διαχειριστούμε

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ”

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
5 years ago

[…] Αυτεπάγγελτη μήνυση σε βάρος δημοτών του δήμου Αλιάρτου, που υλοτόμησαν παράνομα υπεραιωνόβιο πεύκο για άγνωστους λόγους, υποβλήθηκε από την αστυνομία το Σάββατο, σύμφωνα με το viotiaplus.gr. […]