Βοιωτία: Θερμή υποδοχή στον Προαστιακό από τις τοπικές αρχές

Βοιωτία: Θερμή υποδοχή στον Προαστιακό από τις τοπικές αρχές

- in Βοιωτία, Δημήτρης Λάμπρου, Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων, Δήμος Διστόμου - Αράχωβας, Δήμος Ορχομενού, Δήμος Τανάγρας, Θήβα, Οικονομία, Πρώτη σελίδα, Τεχνολογία
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βοιωτία: Θερμή υποδοχή στον Προαστιακό από τις τοπικές αρχές

Τις πρώτες ενθουσιώδεις αντιδράσεις των πολιτών για την επέκταση του Προαστιακού στη Λιβαδειά, που κάλυψε πρώτο (δείτεO προαστιακός στη Βοιωτία-Πιλοτικό δρομολόγιο από Δευτέρα) και με εκτενή ρεπορτάζ (δείτε τιμολόγια και δρομολόγια:Βοιωτία: Οι τιμές των εισιτηρίων και οι ώρες δρομολογίου του Προαστιακού) το viotiaplus.gr, ακολούθησαν δηλώσεις των τοπικών αρχών και φορέων της ευρύτερης περιοχής. Οι  δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ο Δήμαρχος Αμφικλείας – Ελάτειας και ο βουλευτής Βοιωτίας Ν. Θηβαίος εξέδωσαν δελτία Τύπου με την ευκαιρία του σημαντικού για τις μεταφορές και επικοινωνίες της ευρύτερης περιοχής γεγονότος.

 

Νωρίτερα, ειδικό δελτίο Τύπου είχε εκδώσει ο Δήμος Λεβαδέων με την επικαιροποίηση του αιτήματος για την άμεση σύνδεση της Λιβαδειάς με τον Σιδηροδρομικό Σταθμό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Δήμαρχος Λεβαδέων Γ. Πούλου προτίθεται να συναντήσει τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη για το μείζον αυτό θέμα, που αποτελεί πλέον την εκ των ων ουκ άνευ προϋπόθεση για την αξιοποίηση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην κατεύθυνση της ανάπτυξης, στη βελτίωση της ελκυστικότητας της περιοχής καθώς και στον υψηλό στόχο της προστασίας του περιβάλλοντος.  Δείτε το δελτίο Τύπου.