Καταγγελία για παράνομη απόλυση στην εταιρεία Eurodrip

Καταγγελία για παράνομη απόλυση στην εταιρεία Eurodrip

- in Ειδήσεις, Επιχειρήσεις, Εργασία, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καταγγελία για παράνομη απόλυση στην εταιρεία Eurodrip

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς καταγγέλλει παράνομη απόλυση εργαζομένου στην εταιρεία Eurodrip-Rivulis. Ολόκληρη η καταγγελία έχει ως εξής:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Μετά την είδηση της παράνομης απόλυσης του συναδέλφου και Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στην εταιρεία Eurodrip-Rivulis, γίνεται ξανά προφανές ότι τα εργοδοτικά συμφέροντα δεν κρατούν ούτε προσχήματα ούτε ψάχνουν για δικαιολογίες να κουκουλώσουν τις αντιεργατικές «ορέξεις» τους. Επιτίθενται κατά μέτωπο σε όσους μάχονται για τα δικαιώματα μας!

Με ασπίδα τα αντεργατικά νομοσχέδια που πέρασαν τα τελευταία χρόνια, όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις, ο εργαζόμενος έχει να παλέψει και με την εργοδοτική ασυδοσία , που πατάει πάνω σε προσχήματα για να διώχνει τους αγωνιστές εργάτες από τα εργοστάσια!  Φτάνει πια! Εδώ και τώρα να μπει τέλος σε αυτή την εργοδοτική ασυδοσία! Κανένας εργαζόμενος στον δρόμο της ανεργίας! Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον απολυμένο συνάδελφο Γιώργο Νικολάου και στο Σωματείο του και απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη του στον χώρο εργασίας του! Απαιτούμε την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, αυξήσεις στους μισθούς και προστασία των εργασιακών μας δικαιωμάτων! Προειδοποιούμε την εκάστοτε εργοδοσία: ΚΑΤΩ τα  χέρια από τους εργάτες.  Όλοι μαζί στο δρόμο του αγώνα και της ανατροπής!