Ύποπτη εξαφάνιση ανήλικης απο τη δομή μεταναστών στη Θήβα 

Ύποπτη εξαφάνιση ανήλικης απο τη δομή μεταναστών στη Θήβα 

- in Θήβα, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ύποπτη εξαφάνιση ανήλικης απο τη δομή μεταναστών στη Θήβα 

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2022, εξαφανίστηκε από δομή φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή της Θήβας, η Λούνες Φατμά 8 ετών, μαζί με τον αδερφό της Λούνες Σουλεϊμάν 27 ετών, με καταγωγή από τη Συρία. Έκτοτε, δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκονται.  

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τους στις 2 Νοεμβρίου 2022 και άμεσα προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που χαρακτηρίζουν την εξαφάνιση ως επικίνδυνη. Η Λούνες Φατμά έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και είναι αδύνατη. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Ο Λούνες Σουλεϊμάν έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.80 και είναι αδύνατος. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.  

Υπάρχει δυνατότητα να κατέβει η εφαρμογή: 

  • για Android κινητά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bit.ly/missing-alert-android  • για Apple κινητά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bit.ly/missing-alert-apple