ΕΛ.ΑΣ: «Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΑΕΚ για το ματς στη Λιβαδειά»

ΕΛ.ΑΣ: «Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΑΕΚ για το ματς στη Λιβαδειά»

- in Αθλητισμός, Λιβαδειά, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΛ.ΑΣ: «Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΑΕΚ για το ματς στη Λιβαδειά»
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας γνωστοποίησε πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα για τον Λεβαδειακό την Δευτέρα (23/10) για το ματς της 9ης αγωνιστικής της Super League επικαλούμενη λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Μάλιστα, ενημέρωσε τους φιλάθλους που δεν έχουν εισιτήριο να μην πάνε καν στο γήπεδο προς αποφυγή της ταλαιπωρείας τους.

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας γνωρίζεται ότι, λαμβάνοντας υπόψη Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., την Δευτέρα (24-10-2022) και ώρα 18:00, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.Ενημερώνονται οι φίλαθλοι που δεν κατέχουν εισιτήριο για τον αγώνα, να μην προσέλθουν στο γήπεδο προς αποφυγήν της ταλαιπωρίας τους».