Αγροτική οδοποιία στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Αγροτική οδοποιία στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

- in Πρώτη σελίδα, Στερεά Ελλάδα, Φθιώτιδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αγροτική οδοποιία στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Εντάχθηκαν τρεις πράξεις στη Δράση «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο. 

Οι εν λόγω πράξεις αφορούν έργα Αγροτικής Οδοποιίας του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας και συγκεκριμένα:  

  • Αγροτική Οδοποιία Μόδι – Αμφίκλεια, η οποία αφορά αγροτικό δρόμο συνολικού μήκους 3.534,80μ. από τη διασταύρωση Μοδίου, Λεύκας Γεφύρι, έως την Αμφίκλεια, περιοχή Βρυλιά. 
  • Αγροτική Οδοποιία Λευκοχώρι – Αγία Παρασκευή, η οποία αφορά αγροτικό δρόμο συνολικού μήκους 3.437μ. από την Κοινότητα Λευκοχωρίου έως την αερογέφυρα της Αγίας Παρασκευής.  
  • Αγροτική Οδοποιία Ελάτεια – Αγία Μαρίνα, η οποία αφορά δύο αγροτικούς δρόμους. α) Αγροτικό δρόμο στην Ελάτεια, συνολικού μήκους 2.409,20μ., από τα όρια του οικισμού Ελάτειας έως το σημείο που ξεκινά η νέα ασφαλτόστρωση, η οποία καταλήγει στο γεφύρι Κάτω Τιθορέας. 

β) Αγροτικό δρόμο συνολικού μήκους 996,47μ. στην Αγία Μαρίνα, που ξεκινά από την παράκαμψη Αγίας Μαρίνας στα δεξιά από τον δρόμο της Κάτω Τιθορέας έως τον δρόμο που οδηγεί στην Τιθορέα.