Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στον δήμο Θηβαίων 

Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στον δήμο Θηβαίων 

- in Βοιωτία, Θήβα, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στον δήμο Θηβαίων 

Ο Δήμος Θηβαίων, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας σε Απόρους, ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στο σύνολο των δικαιούχων του προγράμματος, συνολικά 585 οικογένειες.  

Η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στο κτίριο του ΚΗΦΗ, πλησίον Σιδηροδρομικού Σταθμού Θήβας, σε άτομα που είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, ΚΕΑ. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν σχετικά με γραπτό μήνυμα, SMS, που θα αποσταλεί στο κινητό τους τηλέφωνο για την ημέρα και ώρα προσέλευσής τους, προς αποφυγήν συνωστισμού και στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.  

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ, αστυνομική ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Σε περίπτωση που για σοβαρούς λόγους οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειάς τους δεν μπορούν να προσέλθουν, η παραλαβή των τροφίμων μπορεί να γίνει από τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση, δεν απαιτείται γνήσιο υπογραφής. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων στα τηλέφωνα 22623-50603 και 604.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)