Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιβράβευσε 76 επιτυχόντες των Πανελλαδικών 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιβράβευσε 76 επιτυχόντες των Πανελλαδικών 

- in Αυτοδιοίκηση, Βοιωτία, Εκπαίδευση, Εύβοια, Ευρυτανία, Πρώτη σελίδα, Φθιώτιδα, Φωκίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιβράβευσε 76 επιτυχόντες των Πανελλαδικών 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συγκέντρωσε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, στην έδρα της, την πόλη της Λαμίας και επιβράβευσε συνολικά 76 νέους, οι οποίοι σημείωσαν ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις κατά τις φετινές εισαγωγικές εξετάσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν οι τρεις πρώτοι μαθητές / μαθήτριες Γενικών Λυκείων ανά επιστημονικό πεδίο και ανά Περιφερειακή Ενότητα, όπως επίσης και οι τρεις πρώτοι όλων των Επαγγελματικών ανά Περιφερειακή Ενότητα, με βάση στοιχεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας. 

Οι παρευρισκόμενοι βραβευθέντες έλαβαν από έναν φορητό υπολογιστή, ενώ η Παρασκευή Χαρίλα, η οποία κατέγραψε την υψηλότερη επίδοση, επιβραβεύθηκε και με πολυήμερο ταξίδι – προσφορά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 9-11, παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, κοινοβουλευτικών, αυτοδιοικητικών και εκπροσώπων αρχών και φορέων του τόπου.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)