Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς στη «LAMIA EXPO 2022» 

Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς στη «LAMIA EXPO 2022» 

- in Πρώτη σελίδα, Στερεά Ελλάδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς στη «LAMIA EXPO 2022» 

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της, με επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου που έχουν έδρα εντός της χωρικής της αρμοδιότητας με επωνυμία ή με ετικέτα συσκευασίας προϊόντων που να μην παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια, στην έκθεση «LAMIA EXPO 2022», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23 έως και 28 Σεπτεμβρίου 2022, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας στο κτίριο Γ’ και προσκαλεί τις επιχειρήσεις Αγροδιατροφικού κλάδου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση, μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να υποβάλλουν αίτηση στον σύνδεσμο που παρατίθεται στο τέλος της παρούσας. 

Η έκθεση «LAMIA EXPO 2022», η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά, είναι μια γενική έκθεση με συμμετοχές από ευρύ επαγγελματικό φάσμα. Στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις πολιτιστικές, ενημερωτικές, γαστρονομίας όλες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.  Στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν ποικίλες εκδηλώσεις.  

Το παραδοσιακό Στερεοελλαδίτικο Παντοπωλείο θα φιλοξενήσει Εκδηλώσεις Μαγειρικής και θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια & παρουσιάσεις σε θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, αναπτυξιακά προγράμματα, αγροτικά, κτηνοτροφικά, ευ ζην διατροφή. 

Στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας θα πραγματοποιηθούν συναυλίες από Έλληνες καλλιτέχνες, αθλητικές δραστηριότητες και διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. 

Για τη φιλοξενία των επιχειρήσεων θα διατεθούν ατομικά stands εμβαδού 15 τ.μ., 5μ. Χ 3μ., δίνοντας τη δυνατότητα στους εκθέτες να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων. 

Οι συμμετέχοντες δεν επιβαρύνονται με κάποιο κόστος συμμετοχής. 

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις, που επιθυμούν να συμμετέχουν, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του συνδέσμου https://forms.gle/i1t23CrdU1hYQF9a9, μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2231030190 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση, Email, info@kye.com.gr, στην Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων, ΚΥΕ.