Αυτοκτονία 14χρονου: Έκανε θηλιά με την ζώνη του και κρεμάστηκε από το κρεβάτι του

Αυτοκτονία 14χρονου: Έκανε θηλιά με την ζώνη του και κρεμάστηκε από το κρεβάτι του

- in Κοινωνία, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτοκτονία 14χρονου: Έκανε θηλιά με την ζώνη του και κρεμάστηκε από το κρεβάτι του

Με την ζώνη του από την οποία κρεμάστηκε μέσα στο δωμάτιό του αυτοκτόνησε ο 14χρονος το βράδυ της Παρασκευής. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο άψυχο κορμάκι του μικρού Μάκη, ο θάνατός του επήλθε σε πέντε με επτά λεπτά και ήταν θάνατος δι απαγχονισμού. Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι, ο 14χρονος πήρε μια ζώνη, δημιούργησε μια θηλιά, την πέρασε στο λαιμό του και κρεμάστηκε από το κρεβάτι του Ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται από τις τοξικολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα συνταχθεί η ιατροδικαστική έκθεση.  Αύριο Τετάρτη 18/5 αναμένεται η κηδεία του ανηλίκου μαθητή.

«Πριν 3 μήνες με ρωτούσε τι θα γίνει αν αυτοκτονήσει»

Εν τω μεταξύ, στενός φίλος του άτυχου μαθητή αποκαλύπτει στο protothema.gr πως ο 14χρονος πριν από 3 μήνες είχε σκεφτεί να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

«Γενικά ήταν πολύ χαρούμενος άνθρωπος και πολύ ευαίσθητος. Πριν 3 μήνες μου είχε πει ‘αν αυτοκτονήσω ή αν πάθω κάτι ποτέ τι θα κάνεις’. Και του είχα πει ‘μην σκέφτεσαι χαζομάρες’. Το παιδί είχε τα προβλήματά του», αναφέρει ο φίλος του αδικοχαμένου αθλητή.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)