Στην Αμφίκλεια ο τερματισμός του Classic Rally “Acropolis Legends”

Στην Αμφίκλεια ο τερματισμός του Classic Rally “Acropolis Legends”

- in Αθλητισμός, Παρνασσός, Πρώτη σελίδα, Φθιώτιδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στην Αμφίκλεια ο τερματισμός του Classic Rally “Acropolis Legends”

 

Το Classic Rally “Acropolis Legends”, η μεγάλη αυτή γιορτή για το κλασικό – ιστορικό αυτοκίνητο, θα διεξαχθεί στις 2 & 3 Απριλίου 2022 και θα διατρέξει θρυλικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, με τη σημαία τερματισμού να κλείνει την αυλαία του εμβληματικού αγώνα στην Αμφίκλεια, όπου θα γίνει και η απονομή των επάθλων.

Το σήμα της εκκίνησης θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου 2/4 στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με κατεύθυνση προς Καλαμπάκα και περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές  “Μόδι”, “Καλλίδρομο” και “Μενδενίτσα”. Το τελευταίο σκέλος του αγώνα, την Κυριακή 3/4 από τις 13:30 και μετά, θα πραγματοποιηθεί στις ειδικές διαδρομές “Μπράλος”, “Οινοχώρι”, “Χάνι Ζαγκανά”, “Σουβάλα” και “Δαδί”. Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.sisa.gr/event/classic-rally-acropolis-legends-2-3-4-2022/

Οι μηχανές ήδη ζεσταίνονται και ο χρόνος εκκίνησης μετρά αντίστροφα. Είναι μία ευκαιρία, για μικρούς και μεγάλους, να ζήσουν από κοντά μία ξεχωριστή εμπειρία, να θαυμάσουν καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα και να χειροκροτήσουν αγαπημένους οδηγούς.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)