Βοιωτία: Τουρνουά αγάπης για την Αλεξία που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Βοιωτία: Τουρνουά αγάπης για την Αλεξία που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Μια συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, με στόχο την στήριξη της οικογένειας της μικρής Αλεξίας, η περίπτωση της οποίας είχε σοκάρει το πανελλήνιο, όταν το Πάσχα του 2019 είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα, στο σπίτι της, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Η ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κοκκίνου διοργάνωσε στο δημοτικό στάδιο Κοκκίνου τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή των ομάδων ΑΕΚ Χαλκίδος, ΑΕ Ορχομενού, Νίκη Λαφυστίου.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Η μικρή Αλεξία ήταν εκεί με την οικογένειά της, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους. «Αυτό το κορίτσι με αυτό το χαμόγελο και το βλέμμα δίνει μαθήματα ζωής σε όλους μας. Ο πάτερ Αλέξιος μίλησε για βελτίωση που δεν περίμεναν ούτε οι γιατροί, για ένα θαύμα. Ευχή όλων μας το θαύμα να ολοκληρωθεί και σε λίγο καιρό αυτό το πανέμορφο πλάσμα να μπορεί να στέκεται στα πόδια του. Είμαστε σίγουροι πως με την βοήθεια του θεού θα τα καταφέρει», τόνισαν οι διοργανωτές.

ΑΛΕΞΙΑ - ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα πίνακας και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδι

Πηγή: e-sterea.gr

 

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
sir
sir
1 year ago

Μπράβο σε όλους.
Αλεξία αναμένουμε ακόμα καλύτερα νέα σου.
Με την ευχή του Θεού.