Αυτός είναι ο 48χρονος που επιχείρησε να απαγάγει το 13χρονο κορίτσι στη Ραφήνα

Αυτός είναι ο 48χρονος που επιχείρησε να απαγάγει το 13χρονο κορίτσι στη Ραφήνα

- in Αστυνομικό, Κοινωνία, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτός είναι ο 48χρονος που επιχείρησε να απαγάγει το 13χρονο κορίτσι στη Ραφήνα

Στο φως της δημοσιότητας δίνει η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 48χρονου άνδρα που στις 27 Μαΐου κατηγορείται ότι επιχείρησε να απαγάγει ένα 13χρονο κορίτσι από τη Ραφήνα.

«Γεια σου κούκλα, θες να σε πάω κάπου;» και μετά την άρνηση της ανήλικης να της φωνάζει επιτακτικά: «Μπες μέσα τώρα».

Αρχικά η 13χρονη κρύφτηκε στην είσοδο μίας πολυκατοικίας, πιστεύοντας ότι ο 48χρονος θα χάσει τα ίχνη της, ωστόσο, όταν βγήκε ξανά στο δρόμο το λευκό όχημα ήταν εκεί και την περίμενε με τον οδηγό του να επιχειρεί ξανά την αρπαγή της.
Ύστερα και από αυτό το γεγονός η ανήλικη παράτησε το ποδήλατο και αφού κατάλαβε ότι διατρέχει μεγάλο κίνδυνο άρχισε να φωνάζει βοήθεια προς τα διερχόμενα οχήματα. Η ανήλικη βρήκε βοήθεια από άλλους πολίτες, που κάλεσαν την Αστυνομία και τη μητέρα της. Παρά ταύτα ο κατηγορούμενος αμέσως μετά μετέβη εκ νέου στο σημείο που είδε την ανήλικη, όπου πολίτες διέκριναν τον αριθμό του οχήματος που επέβαινε και κάλεσαν την Αστυνομία.

Η ανήλικη κατήγγειλε ότι το περιστατικό είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν πριν από ένα μήνα από τον ίδιο δράστη, με τον ίδιο τρόπο, στην οδό Πρωτέως, γεγονός που φανερώνει ότι ήξερε το δρομολόγιο της ανήλικης.

Στο Αστυνομικό Τμήμα μετέβη και μάρτυρας, ο οποίος ανέφερε ότι κατευθυνόμενος σε περίπτερο στην περιοχή της Ραφήνας είδε το αυτοκίνητο του δράστη να κινείται αντίθετα στο δρόμο και να ακολουθεί ένα ποδήλατο και κατόπιν άκουσε το κορίτσι να φωνάζει: «βοήθεια με κυνηγάει».

Ο δράστης οδηγείται σήμερα Τρίτη στον Εισαγγελέα.

πηγή: newsbomb.gr

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)