Κορωνοϊός: Κρούσμα σε Δημοτικό – Κλείνει το τμήμα για 14 ημέρες

Κορωνοϊός: Κρούσμα σε Δημοτικό – Κλείνει το τμήμα για 14 ημέρες

- in Yγεία, Εκπαίδευση, Κορωνοϊός, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κορωνοϊός: Κρούσμα σε Δημοτικό – Κλείνει το τμήμα για 14 ημέρες

Κλείνει τμήμα της πέμπτης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν εντοπισμού κρούσματος Covid-19 στο σχολείο. Μετά από σχετική απόφαση, το τμήμα θα κλείσει για 14 ημέρες όπως ορίζει ο νόμος, και θα συνεχίσει να κάνει διαδικτυακά μαθήματα. Οι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά με e-mail ώστε να κρατήσουν σπίτι για 14 μέρες και όσα παιδιά είχαν αδέρφια, που φοιτούσαν στο συγκεκριμένο τμήμα.

“Όπως ενημερωθήκαμε, θετική στην κορωνοϊό αλλά καλά στην υγεία της είναι η δασκάλα του τμήματος Ε1. Ακολουθώντας λοιπόν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ αποφασίστηκε το κλείσιμο του τμήματος και των παράλληλων ενεργειών για την προστασία παιδιών και εκπαιδευτικών”, τόνισε μιλώντας στο GRTimes.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας Ραδικοπούλου Μαρία. “Υπάρχει μία εύλογη ανησυχία. Έχουμε θορυβηθεί, αλλά το σχολείο έχει κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα και έχει πάρει όσα μέτρα ορίζονται και οι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά” σημείωσε η κυρία Ραδικοπούλου.

Ανέφερε ότι κατά το άνοιγμα των σχολείων την περασμένη Δευτέρα υπήρχε μεγάλη συμμετοχή παιδιών στα μαθήματα καθώς, όπως τόνισε, υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη προς τη διοίκηση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την τήρηση των μέτρων.

πηγή: https://www.protothema.gr/

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)