Λιβαδειά: Η ΚΝΕ καταγγέλλει εκφοβισμό μαθητών

Λιβαδειά: Η ΚΝΕ καταγγέλλει εκφοβισμό μαθητών

- in Εκπαίδευση, Λιβαδειά, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Λιβαδειά: Η ΚΝΕ καταγγέλλει εκφοβισμό μαθητών

Σε καταγγελία προβαίνουν οι οργανώσεις Λιβαδειάς της ΚΝΕ σχετικά με παρέμβαση  διευθύντριας Γυμνασίου και προσπάθεια εκφοβισμού των μαθητών. Το viotiaplus.gr είναι δεδομένο ότι θα δημοσιεύσει την απάντηση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας καθώς και της διευθύντριας του Γυμνασίου.
Δείτε την καταγγελία.

“Οι οργανώσεις Λιβαδειάς της ΚΝΕ, καταγγέλλουν την απαράδεκτη προσπάθεια εκφοβισμού μαθητών που μπήκαν μπροστά να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους και πιο συγκεκριμένα την άθλια προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητών του 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς. Καταγγέλλουμε τη συμπεριφορά της διευθύντριας που με χυδαίες εκφράσεις και αντιπαιδαγωγικούς χαρακτηρισμούς προσπάθησε να εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει τους μαθητές.

Και όλα αυτά την ώρα που δεκάδες σχολεία σ΄ όλη τη χώρα είναι κλειστά. Την ώρα που όλοι οι μαθητές είναι αγανακτισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία τους. Οι μαθητές έδωσαν την δική τους αγωνιστική απάντηση σ΄ όλους εκείνους που προσπάθησαν και προσπαθούν να τραμπουκίσουν μαθητές και να βάλουν εμπόδιο στον αγώνα τους για σχολεία που θα τηρούν πραγματικά μέτρα προστασίας της υγείας και θα παρέχουν μόρφωση αντάξια  των σύγχρονων αναγκών της νεολαίας και του λαού μας.

Οι διευθυντές και καθηγητές σχολείων που συμβάλλουν στην τρομοκράτηση και καταστολή των μαθητικών αγώνων συμπληρώνουν το παζλ και την προσπάθεια όλων αυτών που εξυπηρετούν την πολιτική της κυβέρνησης, που θέλει να επιβάλει σιγή νεκροταφείου σε κάθε χώρο, να χτυπήσει κάθε εκδήλωση λαϊκής δυσαρέσκειας που εναντιώνεται στη πολιτική της, αλλά η προσπάθεια αυτή δεν πρόκειται να περάσει.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Σ΄ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

 Οι μαθητές δεν θα σκύψουν το κεφάλι μπροστά σε καμία προσπάθεια τρομοκρατίας και εκφοβισμού. Μέσα από συλλογικές και μαζικές διαδικασίες να διεκδικήσουν ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και της μόρφωσής τους.

Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να επιλύσει τα προβλήματα των σχολείων, που είναι αυτά που “υποκινούν” τους αγώνες των μαθητών.

Αυτή η σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε και ο αγώνας των μαθητών μπορεί και πρέπει να έχει διάρκεια, να δυναμώσει, να αγκαλιάσει περισσότερα σχολεία, να συναντηθεί με τον αγώνα των γονιών και εκπαιδευτικών για ένα σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει!

Η ΚΝΕ, όπως πάντα, θα είναι μπροστάρης στον αγώνα για τη ζωή και μόρφωση που έχουμε ανάγκη!”