Κορωνοϊός: Τραγελαφικά περιστατικά με Σέρβους στη Στερεά Ελλάδα – Πώς κυκλοφορούσαν ως ύποπτα κρούσματα

Κορωνοϊός: Τραγελαφικά περιστατικά με Σέρβους στη Στερεά Ελλάδα – Πώς κυκλοφορούσαν ως ύποπτα κρούσματα

- in Εύβοια, Κορωνοϊός
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κορωνοϊός: Τραγελαφικά περιστατικά με Σέρβους στη Στερεά Ελλάδα – Πώς κυκλοφορούσαν ως ύποπτα κρούσματα

«Είμαστε ύποπτα κρούσματα, κάντε μας τεστ» – Το μήνυμα των Σέρβων στην Εύβοια. Θρίλερ σε εξέλιξη στην Εύβοια καθώς ζευγάρι Σέρβων τουριστών που έφτασαν στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν κλείσουν τα σύνορα και διέμενε στην Αιδηψό, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως το ζευγάρι χρησιμοποίησε δύο ταξί, ένα για πάει στο κέντρο Υγείας της Ιστιαίας και ένα άλλο για να πάει στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύσκεψη για τα ύποπτα κρούσματα

Τα γεγονότα αυτά οδήγησαν τους τοπικούς φορείς σε σύσκεψη, προκειμένου να διαπιστωθεί τι θα γίνει με το γκρουπ των Σέρβων με το οποίο ταξίδευε το ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το γκρουπ των τουριστών βρίσκεται σε ξενοδοχείο καραντίνας της περιοχής, με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να βρίσκεται εκεί και να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους. Όσοι βρεθούν θετικοί στον ιό θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο καραντίνας, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν σε άλλα καταλύματα.