Κορωνοϊός: Θρίλερ με 10 αστυνομικούς που ήρθαν σε επαφή με μετανάστη θετικό στον ιό από τη Μαλακάσα

Κορωνοϊός: Θρίλερ με 10 αστυνομικούς που ήρθαν σε επαφή με μετανάστη θετικό στον ιό από τη Μαλακάσα

- in Αττική, Βοιωτία, Ελλάδα, Κορωνοϊός, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κορωνοϊός: Θρίλερ με 10 αστυνομικούς που ήρθαν σε επαφή με μετανάστη θετικό στον ιό από τη Μαλακάσα

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες με 10 αστυνομικούς από το αστυνομικό τμήμα Ωρωπού και την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ που ήρθαν σε επαφή με μετανάστη από τη δομή της Μαλακάσας που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η υπόθεση ξεκίνησε το βράδυ της Ανάστασης όταν ένας Αφγανός μαζί με τη γυναίκα του και το 9χρονο παιδί τους πήγαν στο ΑΤ Ωρωπού για να καταγγείλουν ότι το αγόρι είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν 28χρονο ομοεθνή τους.

Μετά την καταγγελία ο 28χρονος συνελήφθη ενώ οι γονείς με τον 9χρονο μεταφέρθηκαν με δύο περιπολικά στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ όπου κατέθεταν μέχρι το πρωί της Κυριακής του Πάσχα.

Κατά πληροφορίες η οικογένεια των Αφγανών φορούσε μάσκα και γάντια ενώ τους έγινε και θερμομέτρηση πριν την είσοδό τους στο κτήριο οπότε δεν διαπιστώθηκε κάτι ύποπτο.

Στη συνέχεια ο Αφγανός, η γυναίκα του και το παιδί τους επέστρεψαν στη δομή της Μαλακάσας και την Τετάρτη διαπιστώθηκε – μετά από συμπτώματα που παρουσίασε – ότι ο Αφγανός πατέρας έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΑΤ Ωρωπού και το τμήμα της ΓΑΔΑ στα οποία έγινε απολύμανση ενώ οι 10 αστυνομικοί που εμπλέκονται αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να μεταβούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μετά από οδηγίες που έλαβαν από τον ΕΟΔΥ για να μην έχουν στενές επαφές με τις οικογένειές τους, προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα και το παιδί του Αφγανού δεν βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ενώ υπενθυμίζεται ότι η δομή της Μαλακάσας είναι ήδη σε καραντίνα μετά από κρούσματα που είχαν καταγραφεί στις αρχές Απριλίου.