Νέα μέτρα του Δήμου Θηβαίων για τον κορωνοϊό

Νέα μέτρα του Δήμου Θηβαίων για τον κορωνοϊό

- in Yγεία, Αυτοδιοίκηση, Θήβα, Κοινωνία, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέα μέτρα του Δήμου Θηβαίων για τον κορωνοϊό

Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Θηβαίων με αρμόδια στελέχη και  φορείς, για τη λήψη μέτρων στο πλαίσιο προστασίας από τον κορονοϊό και δεδομένου ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα στην περιοχή, ο Δήμος ανακοίνωσε συμπληρωματικά μέτρα προστασίας, και μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων (για 14 μέρες) ανά την επικράτεια.

·         Αναστέλλεται για 14 ημέρες η λειτουργία του Δημοτικού Χειμερινού Κινηματογράφου Θήβας και του Δημοτικού Ωδείου Θήβας

·         Απολύμανση του Δημοτικού Σταδίου Θήβας, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020. Το στάδιο θα λειτουργήσει κανονικά από Δευτέρα 16 Μαρτίου.

·         Εντατικοποίηση της καμπάνιας ενημέρωσης για τα μέτρα προστασίας από τον ιό και ειδικότερα για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, με προτροπή για περιορισμό των μετακινήσεων των ομάδων αυτών

·         Αναστέλλονται για  4 εβδομάδες όλες οι  εκδηλώσεις του Δήμου και των φορέων-οργανισμών ευθύνης του καθώς επίσης και οι ιδιωτικές που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σε δημοτικούς χώρους.

·         Αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ του ΔΟΘ Δήμου Θηβαίων για 4 εβδομάδες