Σύσκεψη στην Περιφέρεια για το Χιονοδρομικό Παρνασσού

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για το Χιονοδρομικό Παρνασσού

- in Παρνασσός, Πρώτη σελίδα, Στερεά Ελλάδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σύσκεψη στην Περιφέρεια για το Χιονοδρομικό Παρνασσού

Περιφέρεια Στερεάς και όλοι οι συναρμόδιοι φορείς κάθισαν σε ένα τραπέζι, προκειμένου να προετοιμαστούν για τη νέα χειμερινή περίοδο και την εύρυθμη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Στην τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία, χθες Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανού συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας  Φανή Παπαθωμά, Ηλίας Κυρμανίδης και Γιώργος Δελμούζος, ο Αντιπεριφερειάρχης συντονισμού Πολιτικής Προστασίας Θανάσης Καρακάντζας, οι Δήμαρχοι Διστόμου –Αράχωβας – Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς, Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, εκπρόσωποι του Δήμου Δελφών, οι διοικήσεις του ΕΤΑΔ και του ΧιονοδρομικούΚέντρου Παρνασσού, μαζί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στόχος της ετήσιας αυτής συνάντησης είναι η επικαιροποίηση του χάρτη των αρμοδιοτήτων και η κατάλληλη προετοιμασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η κατάσταση ετοιμότητας όλων των υπηρεσιών, καθώς και τα σχέδια αποχιονισμών που θα απαιτηθούν για την πρόσβαση των επισκεπτών.