Αποζημιώσεις για τους παραγωγούς της Θήβας

Αποζημιώσεις για τους παραγωγούς της Θήβας

- in Βοιωτία, Θήβα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποζημιώσεις για τους παραγωγούς της Θήβας

 

Μετά τη χαλαζόπτωση, τις βροχοπτώσεις και τις ανεμοθύελλες που σημειώθηκαν την Τετάρτη 10/7/2019 στις ευρύτερες περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Θήβας (Θήβα, Νεοχωράκι και άλλες περιοχές), της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων και της Τοπικής Κοινότητας Λουτουφίου Δ. Ε. Πλαταιών (σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- ενημέρωση), ο Δήμος Θηβαίων καλεί τους παραγωγούς που υπέστησαν ζημιές στην αγροτική παραγωγή τους να απευθυνθούν στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ του Δήμου για να προμηθευτούν το έντυπο “Καταβολής Τελών Εκτίμησης” και να υποβάλλουν δήλωση ζημίας για φυτικό ή/και πάγιο κεφάλαιο (στάβλους, αποθήκες, πτηνοτροφία).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: Ο ασφαλισμένος του οποίου ζημιώθηκε το φυτικό ή/και πάγιο κεφάλαιό του, έχει υποχρέωση μέσα σε 15 ημέρες να υποβάλει τη δήλωση ζημιάς στον Ανταποκριτή του ΕΛ.Γ.Α. του Δήμου, ήτοι έως 25 Ιουλίου 2019.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που παραγωγοί έχουν υποστεί ζημιές σε φυτικό ή/και πάγιο κεφάλαιό τους που βρίσκεται σε περιοχή εντός των ορίων του Δήμου Θηβαίων, πέραν των παραπάνω αναφερόμενων, καλούνται επιπλέον να ενημερωθούν από τους κατά τόπους ανταποκριτές για οδηγίες της Δήλωσής τους για τις εν λόγω ζημιές.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΛΓΑ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ:
• Για αγροτικές καλλιέργειες  που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Θήβας (Θήβα, Νεοχωράκι και άλλες περιοχές):  Ανταποκριτής Γιάννης Ρόκας, τηλ. 2262350623.

• Για αγροτικές καλλιέργειες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Λουτουφίου, Ανταποκρίτρια Αναστασία Κρουστάλλη, τηλ. 2262351402.

• Για αγροτικές καλλιέργειες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Βαγίων, Ανταποκριτής Χρήστος Θεοδώρου, τηλ. 2262350905.