Δαύλεια: η παρουσίαση του ανεξάρτητου συνδυασμού «Μαζί για τη Δαύλεια»

Δαύλεια: η παρουσίαση του ανεξάρτητου συνδυασμού «Μαζί για τη Δαύλεια»

- in Βοιωτία, Λιβαδειά, Παρνασσός, Πολιτική, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δαύλεια: η παρουσίαση του ανεξάρτητου συνδυασμού «Μαζί για τη Δαύλεια»

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στην κεντρική πλατεία της όμορφης Δαύλειας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ανεξάρτητου συνδυασμού «Μαζί για τη Δαύλεια»  από τον εκπρόσωπό του Παναγιώτη Στουρνάρα. Η ομάδα των υποψηφίων συμβούλων , μια ομάδα πολλά υποσχόμενη όπως φανερώνει η σύνθεσή της, δεσμεύτηκε να οδηγήσει τη Δαύλεια σ’ ένα καλύτερο αύριο, δίνοντας προτεραιότητα στην επίλυση των  προβλημάτων που αφορούν  την καθημερινότητα, καθώς ο πολίτης κατέχει την κεντρική θέση στο πολιτικό πρόγραμμα του συνδυασμού, όπως άλλωστε και ουσιαστική παρέμβαση. Παράλληλα η ανάπλαση χώρων, η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, αλλά και η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής αποτελούν για τον συνδυασμό «Μαζί για την Δαύλεια» αιτήματα πρώτης γραμμής, η υλοποίηση των οποίων είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της ιστορικής κωμόπολης και την εξασφάλιση ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

 

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι για τον συνδυασμό «Μαζί για τη Δαύλεια» της Κοινότητας Δαύλειας του Δήμου Λεβαδέων είναι οι εξής:

 

ΒΕΛΛΙΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

 

ΔΟΥΛΑΚΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

ΙΓΓΛΕΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

ΚΟΥΡΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

 

Στην παρουσίαση του συνδυασμού «Μαζί για την Δαύλεια» ο Παναγιώτης Στουρνάρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με βάση όλα τα νέα δεδομένα του νόμου “Κλεισθένης Ι” σχετικά με την διαχείριση και τις αυξημένες δυνατότητες-αρμοδιότητες που μεταφέρονται στα Συμβούλια Κοινότητας, παράλληλα με την αποκομίζουσα εμπειρία των τελευταίων ετών σχετικά με τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μας, έχοντας επίσης ως γνώμονα την καλυτέρευση της Δαύλειας,

με θέληση για ανιδιοτελή προσφορά και όρεξη για δουλειά,

για ένα αύριο της κοινωνίας μας που μας αξίζει και μας αρμόζει,

σεβόμενοι την μακρόχρονη ιστορία μας,

δίνουμε την υπόσχεση πως θα αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα με άοκνο αγώνα,

διαμορφώνουμε τις συνθήκες που θα δώσουν πνοή στο χωριό,

δημιουργήσαμε μια ομάδα με ανθρώπους της καθημερινότητας,

με αλληλοεκτίμηση μεταξύ μας και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας,

με κοινό και ξεκάθαρο στόχο το μέλλον της Δαύλειας.

 

Θεωρούμε χρέος μας και οφείλουμε να συνεργαστούμε με την επόμενη δημοτική και περιφερειακή αρχή που θα προκύψει και τις αρμόδιες υπηρεσίες κάθε βαθμού, κάτι το οποίο αποτελεί δέσμευσή μας, με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας και όλων των συγχωριανών.

Σωστή και αμερόληπτη διοίκηση, ορθή και ξεκάθαρη διαχείριση, συναποφασίζοντας ΜΑΖΙ με δημοκρατικές διαδικασίες και ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Το όνομα του συνδυασμού μας «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΥΛΕΙΑ» μαρτυρά απόλυτα τις όποιες προθέσεις μας, οι οποίες γίνονται ξεκάθαρες με τις σκέψεις και προτάσεις μας για:

 

-Αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας,

-Αναβάθμιση κοινόχρηστών χώρων – Δημιουργία νέων  – Ανάδειξη Αρχαίου Κάστρου,

-Ενίσχυση πολιτιστικών δράσεων – Εκμετάλλευση δασικού χώρου αναψυχής,

-Ενίσχυση αγροτικής παραγωγής».