Δεν θα κλείσει το Ιατρείο Ασπρων Σπιτιών, λέει ο Θηβαίος

Δεν θα κλείσει το Ιατρείο Ασπρων Σπιτιών, λέει ο Θηβαίος

- in Δήμος Διστόμου - Αράχωβας, Πρώτη σελίδα, Υγεία
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δεν θα κλείσει το Ιατρείο Ασπρων Σπιτιών, λέει ο Θηβαίος

Διαμάχη μεταξύ των συνδυασμών Σταθά και Σωτηρίου έχει ξεσπάσει για τη λειτουργία του Ιατρείου Άσπρων Σπιτιών

Σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Θηβαίος επιχειρεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους διαβεβαιώνοντας ότι το ΙΚΑ Ασπρων Σπιτιών θα αναβαθμιστεί σύμφωνα με τους κυβενρητικούς σχεδιασμούς και βάσει του νόμου 4486/2017 «περί πρωτοβάθμιας Υγείας».

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του Θηβαίου.

“Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν φήμες που ήθελαν το κλείσιμο του Ιατρείου Άσπρων Σπιτιών (πρώην ΙΚΑ). Στα πλαίσια της προεκλογικής αντιπαράθεσης είναι απαράδεκτο να υιοθετούνται τακτικές που δεν σέβονται την αλήθεια και υπονομεύουν το μέλλον της δημόσιας υγείας.

Διαψεύδοντας κατηγορηματικά παρόμοιες φημολογίες και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας δηλώνουμε ότι το ΙΚΑ Άσπρων Σπιτιών, όχι μόνο δεν πρόκειται να κλείσει, αλλά στόχος της κυβέρνησης είναι η αναβάθμισή του στα πλαίσια του ν.4486/2017 «περί πρωτοβάθμιας Υγείας».

Τέτοιου είδους κακόβουλες φήμες στρέφονται ευθέως ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής και υπονομεύουν την ουσιαστική προσπάθεια της κυβέρνησης για παροχή υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμιας φροντίδας”.