Θήβα: Απολογείται ο 54χρονος για την αδέσποτη σφαίρα – Τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα του αστυνομικού τμήματος

Θήβα: Απολογείται ο 54χρονος για την αδέσποτη σφαίρα – Τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα του αστυνομικού τμήματος

Με τις κατηγορίες της βαριάς μη σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων απολογείται στην ανακρίτρια Θήβας από τις 12.00 το μεσημέρι ο 54χρονος, που φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα με το παράνομο 38άρι του ανήμερα του Πάσχα και να τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι την 8χρονη Αλεξία που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε μετά από οργανωμένο σχέδιο των αστυνομικών της Βοιωτίας από την πίσω πόρτα της αστυνομικής διεύθυνσης στη Θήβα όπου και κρατούνταν, προκειμένου να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο για την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ζήτησε συγγνώμη, δεν περίμενε ότι η μπαλωθιά θα τραυμάτιζε το κορίτσι και όταν το έμαθε πανικοβλήθηκε.

Η 8χρονη Αλεξία για 4η ημέρα παλεύει στην εντατική να κρατηθεί στη ζωή καθώς σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν χρειάζεται κι άλλος χρόνος για να βγει νικήτρια.

Δείτε ε

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Σκοπευτής
Σκοπευτής
3 years ago

Κατά τη γνώμη μου μια ώρα με τους συγγενής της άτυχης θα ήταν μια δίκαιη πράξη. Και αν τα κατάφερνε μετά εφ’ όρου ζωής μια φορά το μήνα διαλέξεις σε όλη την επικράτεια ως δείγμα προς αποφυγήν άσκοπης χρήσης όπλων.