Η αναγνωσιμότητα του viotiaplus.gr

Η αναγνωσιμότητα του viotiaplus.gr

- in Επιλογές
3

Καθώς η προεκλογική περίοδος εξελίσσεται θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουν οι αναγνώστες αλλά και οι υποψήφιοι μερικά έγκυρα στοιχεία σχετικά με την αναγνωσιμότητα του viotiaplus.gr. Χθες λοιπόν ημέρα δημοσίευσης των Γραμμάτων Από τη Λιβαδειά και σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics -τα μόνα έγκυρα στοιχεία- το viotiaplys.gr είχε την εξής εικόνα από πλευράς αναγνωσιμότητας:

Αν και το διάγραμμα μιλάει μόνο του δεν θα αποφύγω ένα σχόλιο: όλη η δραστήρια Βοιωτία περιλαμβάνεται στις 15.000 σελιδοπροβολές του viotiaplus.gr. Είναι φανερό ότι οι αριθμοί είναι πολύ μεγάλοι για τη Βοιωτία  και το γεγονός έχει πανικοβάλει τους γνωστούς κύκλους εξ ου και οι συκοφαντικές επιθέσεις από χυδαίους διαφημιστές και διασκεδαστές. Σ’ αυτούς ξυδάκι, εσείς αγαπητοί αναγνώστες ξέρετε. Και σας ευχαριστούμε γι αυτό.

0 0 votes
Article Rating
3 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Λέβαδος
Λέβαδος
3 years ago

Δημήτρη οσο θα συνεχϊζεις να κάνεις ανεξάρτητα την δουλειά σου θα είμαι δίπλα σου.Μέχρι τώρα προσωπικά επαινώ την προσπάθειά σου.Καλό Πάσχα σε σένα και τοϋς αναγνώστες της ιστοσελίδας.

Λέβαδος
Λέβαδος
Reply to  Δημήτρης Λάμπρου
3 years ago

Συμφωνώ απόλυτα . Ως δημοσιογράφος έχεις πολύ και δϋσκολη δουλειά,να στέκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που η ηδονική ροπή για την άσκηση εξουσίας – και κατ” επέκταση για τον έλεγχο του άλλου – τούς ξεσκεπάζει σκοτεινές πλευρές τους.Αυτά τα βιώναμε πάντοτε μετά απο την απελευθέρωση του “21.
Στήν περίοδο που διανϋουμε η ιστορία επαναλαμβάνεται.