Βοιωτία: Τροχαίο αποκάλυψε τη λεηλασία τριών μετασχηματιστών

Βοιωτία: Τροχαίο αποκάλυψε τη λεηλασία τριών μετασχηματιστών

- in Βοιωτία, Κοινωνία, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βοιωτία: Τροχαίο αποκάλυψε τη λεηλασία τριών μετασχηματιστών

Στα ίχνη σπείρας «κυνηγών» μετάλλων που ρημάζουν τους μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. στην Βοιωτία οδηγεί τους αστυνομικούς του τμήματος Τανάγρας ένα τροχαίο ατύχημα που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στο 58ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας- Αθηνών, στο ύψος των Οινοφύτων.

Ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα, ξέφυγε από την πορεία του από άγνωστη αιτία και, αφού χτύπησε αρχικά στο τσιμεντένιο προστατευτικό στηθαίο στην δεξιά πλευρά του δρόμου, «καρφώθηκε» σε μια κολόνα φωτισμού με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Όμως, όταν έφτασαν επί τόπου άνδρες της Τροχαίας, ο οδηγός είχε γίνει… καπνός, αφήνοντας πίσω του διάσπαρτα στο δρόμο πηνία και καλώδια!

Όπως διαπιστώθηκε από υπάλληλο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. που έφτασε στο σημείο, προέρχονταν από τρεις μετασχηματιστές σε μια περιοχή της Βοιωτίας οι οποίοι είχαν λεηλατηθεί τις προηγούμενες ώρες και του αποδόθηκαν. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε έναν αλλοδαπό, ο οποίος αναζητείται ως ύποπτος για την κλοπή και για το ατύχημα που την αποκάλυψε.