Ο Αναγνωστάκης στη Βοιωτία

Ο Αναγνωστάκης στη Βοιωτία

- in Βοιωτία, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Αναγνωστάκης στη Βοιωτία

Περιοδεία πραγματοποίησε την Πέμπτη 11-4-2019 ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης στη Βοιωτία. Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης ΣΤΕΡΕΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ περιόδευσαν την Πέμπτη στο Αλουμίνιον της Ελλάδας, όπου είχαν εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση με το Σωματείο Εργαζομένων και την Διοίκηση της Αλουμίνιον της Ελλάδας.  

Ακολούθως ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης πραγματοποίησε σύσκεψη με τους Φορείς της  Αράχοβας (Σύλλογος Ξενοδόχων, Επισιτιστών, Πολιτιστικούς Φορείς και Συλλόγους Γυναικών και άλλους τοπικούς Φορείς) με τους οποίους συζήτησαν τα προβλήματα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού.

Στο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας της Βοιωτίας, βρέθηκε την Παρασκευή,   12-04-2019, ο  Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης «ΣΤΕΡΕΑ… ΥΠΕΡΟΧΗΣ!»

Συναντήθηκε διαδοχικά με τον Δήμαρχο κ. Γ. Γεωργακό τους αντιδημάρχους του Δήμου, τους τοπικούς Πολιτιστικούς Φορείς, το Σωματείο Εργαζόμενων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς, το Κέντρο Υγείας Διστόμου, το Μουσείο  Θυμάτων Ναζισμού.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα Αντίκυρας, όπου συναντήθηκε με το Τοπικό Συμβούλιο και παρουσίασε το πρόγραμμα του σε ευρεία σύσκεψη τοπικών Φορέων, στο ξενοδοχείο Ηριδανός.

Ακολούθως επισκέφτηκε τη Λαϊκή Ακαδημία, Γραμμάτων Τεχνών και Παράδοσης,  «Αλλοτροπία», όπου και ξεναγήθηκε από τους υπευθύνους αυτής.

Στις συναντήσεις με τους φορείς εκτέθηκαν τα προβλήματα  της περιοχής, ενώ ο Δημήτρης Αναγνωστάκης τόνισε την ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων και της  Αυτοδιοίκησης, για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού προς όφελος των Τοπικών Κοινωνιών.