Σε κρίσιμη κατάσταση 12χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Σε κρίσιμη κατάσταση 12χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

- in Κοινωνία, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σε κρίσιμη κατάσταση 12χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ο 12χρονος Σπύρος Μπασούκος, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στη περιοχή «Βατώντα» της Νέας Αρτάκης, την ώρα που κινούνταν με το ποδήλατό του, σε δρόμο έξω από το σπίτι του. Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, το ατύχημα σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο 12χρονος έφυγε από το σπίτι του με το ποδήλατο του για να πάει να παίξει σε παρακείμενη οικία που διαμένει ο φίλος του. Ωστόσο εκείνη την ώρα έγινε το κακό!

Διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τον 12χρονο με το ποδήλατο του, με αποτέλεσμα ο μικρός να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

«Έβγαινε με το ποδήλατο από το σπίτι να πάει στη γειτόνισσα να παίξει με τον φίλο του, και όπως έφυγε πέρασε μία κυρία και το παρέσυρε. Έγινε έξω από το σπίτι μου στα 50 μέτρα πιο κάτω. Άκουσα μία φωνή, φώναζε αυτή “Ανδρέα, Ανδρέα” κοίταξα εγώ γρήγορα εκεί πέρα και βρήκα το παιδί κάτω. ‘Εχει πολλαπλά χτυπήματα, αιματώματα στο κεφάλι. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση…», ανέφερε ο πατέρας του 12χρονου, μιλώντας στο eviazoom.