Δωρεάν άθληση για ΑμεΑ στον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων

Δωρεάν άθληση για ΑμεΑ στον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων

- in Αθλητισμός, Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων, Επιλογές
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δωρεάν άθληση για ΑμεΑ στον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων

 

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων ξεκινά την υλοποίηση ενός πρωτοποριακού αθλητικού προγράμματος για ΑμεΑ εντελώς δωρεάν, μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του «Προγράμματος Άθληση για Όλους» της περιόδου 2016-2017.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην κινητοποίηση των ΑμεΑ που επιθυμούν και μπορούν να αθληθούν με σκοπό τη δημιουργική τους απασχόληση και την έξοδο από την απομόνωση. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις δυνατότητες αυτών και περιλαμβάνει ήπιες ασκήσεις που θα υλοποιούνται από Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής με σχετική εμπειρία.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή για καλύτερη εποπτεία, έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα τις κοινές ανάγκες των ατόμων και είναι ανοιχτά σε οποιοδήποτε άτομο με ειδικές ανάγκες (νοητική υστέρηση – Σύνδρομο Down)επιθυμεί να συμμετέχει. Κατόπιν αξιολογήσεως από εξειδικευμένη προπονήτρια, και εφόσον τα άτομα αυτά είναι κινητικά κατάλληλα, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, ώστε να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες πάνω στον αθλητισμό.

Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται ή στη Γραμματεία του Δημαρχιακού Καταστήματος Αλιάρτου ή στο Δημοτικό Κατάστημα Θεσπιέων, καθημερινά 09:30 – 12:00, από 22/11/2016 έως 02/12/2016.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ.  22683-50 235 (κα Μαρίνα Λέτη)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)