Τελευταία Νέα

Περίπου 200 φορητές ηλεκτρικές συσκευές (tablets), προκειμένου να υλοποιηθεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λεβαδέων μετά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών στη χώρα, προσέφεραν ως χορηγία οι εταιρείες «Κ. Μάρκου ΑΒΕΕ», «Αλουμίνιον της Ελλάδος Α.Ε.» και «Αιολική Ενεργειακή Πελοποννήσου Α.Ε.».

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Ταγκαλέγκας παρέδωσε τα tablets στον Δ/ντη Α’θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας Μιχάλη Γιαννιό και τον Διευθυντή Β’θμιας Εκπαίδευσης Αλέξανδρο Καρκάνα, οι οποίοι κατέγραψαν τους μαθητές/μαθήτριες που δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, καθώς δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η προσφορά αυτή, για την οποία ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του, θα επιτρέψει στους μαθητές να συνεχίσουν την εκπαιδευτική τους διαδικασία με τη χρήση μεθόδων σύγχρονης και ασύγχρονης διδασκαλίας, ενώ παράλληλα καταδεικνύει το βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης από την πλευρά των εταιρειών σε μια περίοδο που απαιτεί συλλογική προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα προβλήματα από την πανδημία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο